GSMRo

Alege Inteligent

Concurs: ce te atrage la un blog ca GSMRo.ro?


E timpul pentru un nou concurs desfasurat pe GSMRo.ro ce are ca premiu un telefon mobil LG GX200! Telefonul mobil LG GX200 este un Dual-SIM foarte laudat pentru autonomia mare a acumulatorului, iar acest lucru este unul important pentru telefoanele mobile ce functioneaza cu doua cartele SIM si despre care stim prea bine ca „bateria” nu e punctul lor forte. Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti pe data de 18 iunie 2011 19 iunie 2011 (videoclipul cu tragerea la sorti va fi publicat luni, 20 iunie 2011) (notati-va in agende 🙂 sau abonati-va gratuit prin e-mail 😉 la articolele GSMRo.ro ca sa fiti siguri ca nu uitati cand publicam articolul cu castigatorul – click aici), iar singura conditie de participare este sa lasi un comentariu la acest articol cu raspunsul tau la urmatoare intrebare:

Daca ar fi sa citesti un blog ce contine informatii despre telefoane mobile asa cum este si GSMRo.ro, ce anume te-ar determina sa revii cel putin o data pe saptamana pentru a verifica macar ce articole noi au mai aparut blog?

In raspunsul tau poti detalia diverse aspecte care te-ar putea atrage sa fii un cititor fidel:

 • frecventa cu care sunt scrise si publicate articolele pe blog;
 • lungimea articolelor scrise pe blog;
 • cantitatea de fotografii din continutul articolelor;
 • corectitudinea gramaticala a textelor publicate;
 • promptitudinea cu care se raspunde la intrebari;
 • interactivitate si fun (concursuri, obiecte promotionale, etc.);
 • orice alt aspect care conteaza pentru voi.


Pe langa marele premiu ce consta intr-un telefon mobil Dual-SIM LG GX200 despre care va puteti forma o parere cu un click aici, se vor mai oferi inca 3 premii a caror castigatori vor fi determinati tot prin tragerea la sorti ce va avea loc in data de 19 iunie 2011. Premiile constau in cate un refill a unui cartus de cerneala pentru imprimanta oferit de firma Dr. PC din Galati si a forumului de vanzari, cumparari si schimburi www.vanzarigalati.ro! Aceste premii se vor oferi doar in conditiile in care castigatorul se va putea deplasa personal la sediul firmei Dr. PC din Galati.

Lasa comentariul tau in campul de mai jos care arata asemanator cu cel din aceasta imagine.

Lasa comentariul tau in campul de mai jos care arata asemanator cu cel din aceasta imagine.

Va rugam ca atunci cand introduceti un comentariu sa folositi o adresa de e-mail valida pe care sa o verificati din cand in cand pentru ca noi sa va putem contacta in eventualitatea in care castigati vreun premiu. Mentionez ca furnizarea unui „Website” atunci cand lasati un comentariu nu este obligatorie (specificatie valabila pentru cei ce nu obisnuiesc sa lase comentarii pe bloguri), iar furnizarea unei adrese de e-mail atunci cand lasati un comentariu nu implica abonarea acesteia la vreun newsletter sau la mesaje de tip SPAM (specificatie valabila tot pentru cititorii care nu obisnuiesc sa lase comentarii pe bloguri).

Multumim tuturor celor care ne sustin citind pana la capat informatiile de aici. Ei fac posibila existenta entuziasta a unui blog ca GSMRo.ro care mai organizeaza si astfel de concursuri si care mai publica si articole cu care speram sa nu va dezamagim. Ne poate sustine oricine: nu cerem nici bani si nici clickuri, asa ca merita sa-ti arunci un ochi aici cand ai timp ;)!

Echipa GSMRo.ro doreste mult succes participantilor la concurs si va invita sa aruncati o privire la regulamentul oficial de desfasurare care nu e neaparat necesar de citit, dar e necesar de publicat pentru ca asa trebuie si asa e profi` :).

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI

Concursul este organizat si desfasurat de GSMRo.ro. Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al acestuia, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare “Regulament Oficial”). Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari pe site.

SECTIUNEA 2. DURATA CONCURSULUI

Concursul va fi lansat la data de 18 mai 2011 si va dura pana la data de 19 iunie 2011.

SECTIUNEA 3. MECANISMUL CONCURSULUI

Acest concurs este destinat tuturor persoanelor ce citesc informatiile din acest articol publicat pe blogul GSMRo.ro. Pentru a putea participa la concurs, absolut orice participant trebuie sa lase un comentariu la prezentul articol in care sa ofere un raspuns detaliat la intrebarea adresata mai sus. Nu exista raspuns bun si raspuns rau. Absolut toate raspunsurile si/sau opiniile exprimate prin comentarii la acest articol sunt eligibile pentru inscrierea unei persoane in concurs.

Castigatorul marelui premiu va fi anuntat pe data de 20 iunie 2011 conform criteriilor specificate in articolul special destinat acestui concurs ce poate fi accesat permanent la linkul http://gsmro.ro/2011/05/concurs-ce-te-atrage-la-un-blog-ca-gsmro-ro.

SECTIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul este deschis participarii tuturor persoanelor fizice cu domiciliul/resedinta in Romania, cu exceptia editorilor GSMRo.ro si a organizatorului concursului, precum si a membrilor familiilor tuturor acestora (copii, parinti, sot/sotie).

SECTIUNEA 5. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

In conformitate cu legislatia in vigoare, Organizatorul este obligat sa faca publice numele castigatorului si premiile acordate in cadrul acestui concurs.

Organizatorul se obliga de asemenea sa respecte prevederile Legii nr. 677/ 2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata concursului. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/castigatorilor la prezentul concurs si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare.

Participantii la concurs, in calitate de persoane vizate, au, conform Legii 677/ 2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art. 15).

SECTIUNEA 6. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta numai in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

SECTIUNEA 7. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Reclame

Despre Gabriel Ursan

Part-time blogger @GabrielUrsan.ro. Marketing & Development Manager for a group of companies in Romania. In love with everything digital. Happy husband & father.

202 comentarii la “Concurs: ce te atrage la un blog ca GSMRo.ro?

 1. allblogs
  23/10/2011

  Salut,

  Ne face placere sa te invitam sa te inscrii in revista blogurilor pe http://www.allblogs.ro .

  Beneficiezi de promovare gratuita a blogului prin inscrierea in http://www.allblogs.ro, care are un numar mare de indexari, impartite pe categorii, ajuta la cresterea popularitatii web a blogului in algoritmii de calcul al motoarelor de cautare. Blogul devine mai popular prin afisarea de linkuri catre acesta, afisarile atragand vizitatori targhetati.
  Cu cat exista mai multe linkuri catre un web site, cu atat importanta web siteului este mai mare in „opinia” motoarelor de cautare.

  Numai bine,
  echipa allblogs.ro

 2. Pingback: Concurs: GSMRo.ro cauta sloganul tau! | GSMRo

 3. Pingback: Castigatori concurs "Ce te atrage la un blog ca GSMRo.ro?" | GSMRo

 4. miron gica
  19/06/2011

  as reveni cu placere de fiecare data pe acest forum atunci cand as vedea articole in care sunt dezbatute probleme care le-au intampint posesorii acelor modele precum si solutii tehnice si de soft din partea moderatorilor. In fiecare dimineata citesc newsletter-ul de la dvs sunteti foarte importanti pentru mine cu multe informatii utile

 5. Bianca Lorena
  18/06/2011

  Lucrul care m ar face sa revin ar putea fi promptitudinea cu care moderatorii raspund la anumite intrebari deoarece este important ca acestia sa se implice si sa existe o interactiune dar si chestiile interactive , precum si calitatea informatiei oferite.

 6. Liliana
  18/06/2011

  concursurile si noutatile in materie

 7. iacob laura
  18/06/2011

  CU SIGURANTA INFORMATII DESPRE MODELEL NOI SI UN FORUM CAT MAI ACTIV.
  EI SI UN CONCURS ACOLO MAI MERGE SAU POATE INFORMATII DESPRE PROMOTII

 8. Simon Alexandra
  18/06/2011

  As reveni pentru a afla ce noutati sunt in materie de telefoane mobile, si preturile lor, desigur.

 9. denysse
  18/06/2011

  revii cu placere pe un site care ofera informatii interesante, opinii, preturi, fotografiile produselor

 10. miron mihaela
  17/06/2011

  as reveni cu placere pe acest blog daca as gasi informatii pe intelesul tururor. Totodata as fi interesata sa citesc articole care descriu experienta unor utilizatori care si-au cumparat un oarecare telefon de pe piata si anumite prbleme pe care le-au intampinat la telefonul respectiv pareri dar mai ales sfaturi

 11. dragan haralambie
  17/06/2011

  Am revenit si revin cu placere pe GSMRo.ro datorita multitudinii de informatii pe care la publicati si datorita felului in care incercati sa ii ajutati pe cei care va scriu anumite probleme,sau chiar ii invatati cum sa instaleze si sa foloseasca anumite aplicatii cu care nu sunt inca familializati.Mult respect pentru Mihai si Gabriel. O zi placuta si sa auzim numai de bine.

 12. Ciorba Betyna
  17/06/2011

  Pe mine tot timpul am atrag articolele in care pentru un tip de telefon exista intrebari si raspunsuri la problemele aparute in functionare.Este foarte folositor 🙂

 13. provista
  17/06/2011

  pentru informatiile oferite noutatilor in domeniu aparute pe piata.

 14. Andrea Legrand
  17/06/2011

  AS REVENI PENTRU A AFLA ULTIMELE NOUTATI LEGATE DE TELEFONIA MOBILA

 15. Ciobanu Angelica
  17/06/2011

  Mi-ar placea sa citesc articole cu explicatii pentru tot omul, pentru cs nu toata lumea merge in pas cu tehnologia.

 16. PETRUT VINCA
  16/06/2011

  Pentru a reveni pe respectivul site inca o data ar trebui ca tot timpul sa contina o diversitate de informatii, precum si precizia lor.

 17. Marius Baraitaru
  16/06/2011

  Intotdeauna sunt interesat de inovatiile tehnologice, asa ca as reveni cu placere pe un site care contine multe articole cu inovatii din domeniul telefoanelor mobile si cu aplicatii menite sa usureze viata utilizatorilor de telefoane.

 18. lidia simion
  15/06/2011

  As reveni pe un astfel de blog pentru a citi noutati despre telefoane, cum si de unde pot descarca diverse aplicatii.

 19. sima geanina
  14/06/2011

  As reveni pe site pentru a vedea noutatile in materie de telefonie mobila,de orice fel,de la modele nou aparute,oferte din magazine,la detalii tehinice,inovatii si multe altele.

 20. Lucian
  14/06/2011

  Eu as reveni pentru cat mai multe informatii scrise pe intelesul tuturor, fara cuvinte pentru inginerii de it.

 21. Eugenia
  14/06/2011

  As reveni pentru promptitudinea cu care se raspunde la intrebari;. Am observat acest lucru in scurtul timp in care v-am parcurs articolele

 22. Lucia
  14/06/2011

  Designul si informatiile interesante ma atrag!

 23. Cornel
  14/06/2011

  Pt. ca sa revi pe un asemenea blog/site ar trebui ca descrierea telefoanelor mobile sa fie scurta (nu romane intregi), sa fie prezentate cat mai multe imagini si clipuri video, sa fie publicate toate detaliile tehnice important, preturi din diferite magazine (cel mai mic si cel mai mare) si sa le poti compara intre ele.

 24. Alexandrescu Corina
  13/06/2011

  As reveni pentru a afla noutati interesante de care as avea nevoie pentru a-mi achizitiona un telefon, pentru diversitatea blogului si concursurile tentante.

 25. Remus Nicola
  13/06/2011

  As reveni saptamanal daca prezentarile telefoanelor ar fi in format video si facute de catre persoane avizate. De asemena concursurile ar fi un punct de atractie pentru cititorul unui blog cum este gsmro.ro.

 26. Andrei ion
  13/06/2011

  As reveni see you placere pentru as afla alte noutati despre telefoanele nou aparute pe piata si de ce nu si oferte de preturi ale acestora!

 27. cojocariu victor
  13/06/2011

  interactivitate si fun( concursuri,promotii e.t.c.); promptitudinea raspunsurilor.

 28. Curelea Irinel
  13/06/2011

  frecventa cu care sunt scrise si publicate articolele pe blog;
  lungimea articolelor scrise pe blog;
  cantitatea de fotografii din continutul articolelor;
  corectitudinea gramaticala a textelor publicate;
  promptitudinea cu care se raspunde la intrebari;
  interactivitate si fun (concursuri, obiecte promotionale, etc.);

 29. MIHAELA HUTU
  12/06/2011

  SERIOZITATEA SI CORECTITUDINEA INFORMATIILOR

 30. luca ioan sebastian
  12/06/2011

  as reveni de fiecare data cu placere daca gasesc date care sa ma determine sa cumpar un produs de calitate!

 31. stroe liviu
  12/06/2011

  cu siguranta as reveni si a doua zi pe blog daca continutul articolelor ar fi bogate in informatii cat mai actuale despre aplicatii,orice te poate ajuta in achizitionarea unui telefon bun.

 32. cristy21steaua
  12/06/2011

  Sunt mai multe lucruri care m-ar determina sa revin cu placere pe blog.
  Un prim lucru ar fi calitatea si cantitatea articolelor postate. Vrecventa cu care sunt publicate articolelepe blog si nu in ultimur rand unele concursuri.

 33. Alina P11
  11/06/2011

  Ceea ce m-ar determina sa revin pe acest site este interactivitatea si fun’ul (concursuri, obiecte promotionale, etc.)

 34. Munteanu George
  11/06/2011

  m-ar interesa sa regasesc pe site tutoriale (webinarii) de limbaje de programare pentru dezvoltarea aplicatiilor pe smartphone-uri, mai multe prezentari interactive ale telefoanelor, review-uri de aplicatii utile pentru telefoane

 35. vasilica
  10/06/2011

  Ca sa revin pentru a consulta un blog ca acesta , as fi motivat de frecventa cu care sunt scrise si publicate articolele pe blog , fiind neatragatoare situatiile in care raman uitate postari lunisi luni de zile;
  lungimea articolelor scrise pe blog care nu trebuie sa fie kilometrice, ci scurte, incitante , eventual cu trimiteri spre alte lincuri;
  cantitatea rezonabila de fotografii din continutul articolelor;
  corectitudinea gramaticala a textelor publicate, din pacate din ce in ce mai neglijata, in romengleza care se instaureaza treptat…;
  promptitudinea cu care se raspunde la intrebari – f. importanta;
  interactivitate si fun (concursuri, obiecte promotionale etc.)- care tinde sa devina o atractie pentru multi ;
  o anume politete, tratament adecvat al cititorilor, unii incepatori, neinitiati, dar dornici de a invata, care nu trebuie repeziti, ironizati de moderatorii blocului

 36. Olivian BREDA
  09/06/2011

  Aș reveni în primul și primul rând pentru articole de calitate, și pentru lucruri care să îmi stârnească, constant, interesul.

 37. Filip Catalin
  08/06/2011

  as reveni pentru a afla mai multe noutati si parerea altora

 38. Pingback: Un nou concurs GSMRo.ro | GSMRo

 39. Stefana Mindoiu
  06/06/2011

  Tratarea problemelor care apar la telefone si modul de solutionare

 40. Pato Basil
  05/06/2011

  faptul ca faceti concursuri de genul! cum v-am spus si prima data!

 41. Dimitriu Monica
  05/06/2011

  Ma atrag articolele in care pentru un tip de telefon exista intrebari si raspunsuri la problemele aparute in functionare.

 42. Mindoiu Florin
  04/06/2011

  Ca sa revin cat mai des ar trebui ca sa existe articole care sa continue de pe o zi pe alta, gen tabele cu valorile SAR-ului pentru modele fiecarei marci de telefoane.

 43. valdi
  04/06/2011

  As fi foarte interesat sa citesc articole despre diversele functii si cum pot fi ele folosite pentru diferite modele de telefoane, fiindca poze si caracteristici ale mobilelor dau multe site-uri, mai ales cele care si vand

 44. miron vasile
  04/06/2011

  M-ar interesa sa vad review-uri la noile modele de telefoane aplicatii disponibile in market precum si informatii cu privire la cele mai bune oferte de pret best buy. Un site bine structurat cu multe informatii utile prezentate pe intelesul tuturor .Succes in continuare GSMRO!

Scrie un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Alege Inteligent

GSMRoShop.ro

GSMRoShop.ro

%d blogeri au apreciat asta: