GSMRo

Alege Inteligent

Un nou concurs GSMRo.ro


Pentru ca la acest concurs aflat in plina desfasurare pe GSMRo.ro pana pe 18 iunie 2011 am primit multe comentarii in care cititorii ne incurajau sa mai facem concursuri pe blog, ne-am hotarat sa mai lansam inca un concurs pentru pasionatii de telefoane mobile. Acest nou concurs este desfasurat impreuna cu revista connect, de care nu trebuie sa va mai spun ca este cea mai mare revista de telecomunicatii din Europa pentru ca sunt convins ca stiti deja acest aspect. Pe langa formatul tiparit al revistei connect pe care deja ne-am obisnuit sa-l vedem in toate centrele de distributie de gen din Romania, va invitam sa urmariti si siteul oficial care poate fi regasit la adresa www.connect.ro pentru ca aproape zilnic sunt adaugate informatii legate de telefoane mobile, gadgeturi, laptopuri, dispozitive de navigatie GPS, jocuri si multe alte aspecte in stransa legatura cu acestea. In plus, pentru amatorii de concursuri pot spune ca exista o sectiune special dedicata acestora in partea din dreapta a siteului connect.ro, deasupra categoriei Parteneri ;). Dar hai sa nu mai lungim vorba si sa vedem despre ce e vorba in acest concurs.

Premii

 1. 3 abonamente pe 12 luni la revista connect in format tiparit – oferite prin tragere la sorti.
 2. 1 abonament pe 12 luni la revista conect in format tiparit – oferit prin jurizarea comentariilor.
 3. 1 abonament pe 12 luni la revista connect in format tiparit – oferit prin jurizarea articolelor.

Inscriere concurs

 1. Pentru a participa si intra automat in tragerea la sorti trebuie sa te abonezi gratuit la newsletterul connect.ro. Ca sa faci acest lucru trebuie sa intri pe www.connect.ro si sa introduci numele si adresa de e-mail in spatiile special destinate (vezi print screen). Nu uita sa-ti verifici adresa de e-mail pentru a valida abonarea. Dupa ce ai facut acest lucru, intoarce-te la articolul acesta de pe GSMRo.ro si lasa un comentariu in care sa ne specifici ca te-ai abonat cu succes la newsletter si sa iti exprimi parerea cu privire la viitorul telefoniei mobile (viitorul pe termen scurt – nu neaparat viitorul din perspectiva S.F. :)). Te poti abona gratuit cu un singur click aici si la articolele GSMRo.ro, dar acest lucru nu este o conditie obligatorie pentru participarea la concurs.

  Introdu numele, prenumele si adresa de e-mail apoi apasa butonul "Aboneaza-te".

  Introdu numele, prenumele si adresa de e-mail apoi apasa butonul "Aboneaza-te".

 2. Avand in vedere ca una dintre conditiile obligatorii de participare este scrierea unui comentariu despre viitorul pe termen scurt al telefoniei mobile, vom premia si comentariul cel mai original, inspirat si „muncit”. Juriul va fi format din intreaga echipa GSMRo.ro, dar mentionez de pe acum ca eu, Gabriel Ursan, voi avea drept de veto :)! Acest premiu va fi oferit doar daca se strang minim 10 comentarii „participante” la acest articol, dar avand in vedere concursurile GSMRo.ro anterioare, acest lucru nu cred ca va reprezenta vreo problema ;).
 3. Cei care au blog isi pot mari sansele de castig daca vor scrie un articol legat de telefonie mobila (de prefereat tot despre parerea lor cu privire la viitorul pe termen scurt al telefoniei mobile) cu link catre http://www.connect.ro pe textul cea mai mare revista de telecomunicatii din Europa si catre http://gsmro.ro pe textul informatii despre telefoane mobile. Pe langa conditiile obligatorii de la punctul 1. si sansele care se adauga la punctul 2., bloggerii participanti trebuie sa ne ofere in comentariu si link catre articolul lor. Juriul va fi format din intreaga echipa GSMRo.ro, dar mentionez de pe acum ca tot eu :), Gabriel Ursan, voi avea drept de veto :)! Acest premiu va fi oferit doar daca se strang minim 5 articole „participante”.

  Cei care nu sunt familiarizati cu notiunea de comentariu pe un blog, pot vizualiza acest print screen.

  Cei care nu sunt familiarizati cu notiunea de comentariu pe un blog, pot vizualiza acest print screen.

Concursul incepe azi, 6 iunie 2011 si se termina pe 8 iulie 2011 (Update: pe 10 iulie 2011). Tragerea la sorti va fi realizata de mine, iar desfasurarea ei va fi filmata. Castigatorii vor fi anuntati intr-un articol separat pe data de 9 iulie 2011 (Update: 11 iulie 2011). Cam asta e esentialul concursului la care va invit sa participati in numar cat mai mare pentru ca o revista connect in format tiparit valoreaza destul de mult, iar pentru 12 luni ai putea avea asigurata o lectura de calitate fara sa cheltui prea multi bani! Ca sa iti faci o idee despre revista connect te invitam sa rasfoiesti cu un click aici numarul din februarie 2011 lansat in format tiparit.

In continuare vom publica regulamentul acestui concurs care reprezinta mai mult o formalitate absolut necesara conform unui cod de bune practici (mai mult sau mai putin oficial) ale concursurilor online. Succes!

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI

Concursul este organizat si desfasurat de GSMRo.ro. Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al acestuia, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare “Regulament Oficial”). Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari pe site.

SECTIUNEA 2. DURATA CONCURSULUI

Concursul va fi lansat la data de 6 iunie 2011 si va dura pana la data de 8 iulie 2011.

SECTIUNEA 3. MECANISMUL CONCURSULUI

Acest concurs este destinat tuturor persoanelor ce citesc informatiile din acest articol publicat pe blogul GSMRo.ro. Pentru a putea participa la concurs, absolut orice participant trebuie sa lase un comentariu la prezentul articol care sa fie eligibil din punct de vedere al cerintelor mentionate.

Castigatorii premiilor vor fi anuntati pe data de 9 iulie 2011 (Update: pe 11 iulie 2011) conform criteriilor specificate in articolul special destinat acestui concurs ce poate fi accesat permanent la linkul http://gsmro.ro/2011/06/un-nou-concurs-gsmro-ro/.

SECTIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul este deschis participarii tuturor persoanelor fizice cu domiciliul/resedinta in Romania, cu exceptia editorilor GSMRo.ro si a organizatorului concursului, precum si a membrilor familiilor tuturor acestora (copii, parinti, sot/sotie).

SECTIUNEA 5. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

In conformitate cu legislatia in vigoare, Organizatorul este obligat sa faca publice numele castigatorului si premiile acordate in cadrul acestui concurs.

Organizatorul se obliga de asemenea sa respecte prevederile Legii nr. 677/ 2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata concursului. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/castigatorilor la prezentul concurs si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare.

Participantii la concurs, in calitate de persoane vizate, au, conform Legii 677/ 2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art. 15).

SECTIUNEA 6. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta numai in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

SECTIUNEA 7. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Reclame

Despre Gabriel Ursan

Part-time blogger @GabrielUrsan.ro. Marketing & Development Manager for a group of companies in Romania. In love with everything digital. Happy husband & father.

26 comentarii la “Un nou concurs GSMRo.ro

 1. Pingback: LG Optimus 3D | GSMRo

 2. Pingback: Castigatori concurs connect.ro | GSMRo

 3. DianaFP
  08/07/2011

  M-am abonat bla, bla, etc.

  Viitoru’ telefoniei mobile sta-n usurinta folosirii instrumentului la W.C. Carevasazica, ‘handsfree’ total. Foiesti scula’ cu puterea mintii.

  Vor scadea mai mult de jumatate din utilizatorii tuturor retelelor…

 4. Dani A.
  29/06/2011

  1. Înscris la newsletter.

  Am blog, aşa ca am ales să îmi exprim părerea pe blogul meu, link este – http://angheldaniel.info/unde-va-ajunge-tehnologia-moderna-a-telefoanelor-mobile/

  Baftă tuturor, şi sper să iau şi eu un abonament la revistă, am citit căteva volume din aceasta, merită să o cumperi, dar din momentul în care pot să o primesc gratuit ar fi mult mai bine 😀

 5. MATYAS DENES
  27/06/2011

  M-am abonat cu succes atat pe connect.ro,cat si pe gsmro.ro.NU sunt un as,dar observ pe zi ce trece schimbarile ce se petrec in domeniul telecomunicatiilor.producatori necunoscuti pana azi vin cu tehnologii,aplicatii,softvere care mai de care mai performante,mai sofisticate.Si treaba asta chiar imi place pentru ca din ce in ce mai multa lume are acces la ele.Am avut un siemens a70,apoi un nokia2610 care avea internet si practic pe acest telefon am invatat cum se creeaza un cont de email,ce e un browser.Acum am un nokia 2700 classic,care nu e cine stie ce,dar are edge,bluetooth,camera foto si poate fi folosita si ca modem pentru calculator sau laptop.Asa rapid ne inaintam spre viitor.Cred ca nevoia de comunicare rapida,sigura si usoara va dicta viitorul telefoanelor.Si prea cred ca va veni timpul cand telefonul,pda,laptopul,smartphone se vor contopi.Telefon cu functie de fax,printare si cine mai stie ce functii si aplicatii va face legea.Va avea castig de cauza acela ca va face primul pas mai rapid.

 6. Ichim Andrei
  26/06/2011

  M-am abonat cu succes la newsletter-ul connect.ro.
  Eu sunt de parere ca urmatorii 100 de ani ai telefoniei mobile vor fi la fel ca si ultimii 38 de ani… o ascensiune continua. Pentru ca oricat de neinsemnata n-i s-ar parea aceasta invetie, nu ne putem imagina o zi fara. Cat despre branduri si modele de telefoane acestea vor tot disparea ca sa le faca loc altora mai bune si mai preformante. Sa ne aducem aminte de batranul Nokia 1100, care in 2005(acum doar 6 ani) ajungea cel mai vandut model de telefon mobil vandut vre-odata.. si ce e acum…Deja s-a pus praful pe el. Mai nou ne intereseaza numarul cat mai mare de megapixeli ai camerei foto sau numarul cat mai mare de aplicatii. Dar cel mai probabil si acestea in 7-8 ani si acestea vor deveni niste lucruri banale pentru un telefon mobil, iar marci precum Nokia sau Apple, care acum conduc topul vanzarilor cu marcile lor, vor deveni si ele istorie. Asta daca nu tin pasul cu preferintele clientilor.

 7. Pingback: Concurs: GSMRo.ro cauta sloganul tau! | GSMRo

 8. Liviu
  19/06/2011

  Mam abonat cu succes la newsletter.
  Viitorul telefoniei mobile va fi unul pozitiv atata timp cat aduc ceva nou (ex:un telefon mobil de acum 3-4 ani vs. un telefon din 2010-2011 iPhone 4,SGSII)acestea vor trebui sa ”lupte”si cu tabletele care iarasi castiga teren(mai ales in defavoare laptopurilor.

 9. Pingback: Viitor + concept + telefon = Rimino | GSMRo

 10. Andy
  17/06/2011

  M-am aboat si eu la newsletter.
  Si ca sa ma si inscriu in concurs…Eu cred ca in viitorul apropiat telefoanele nu vor mai aduce nimic nou la partea de design(adica fara inovatii gen 2 ecrane…telefon ce se deschide in 4 parti…etc:)) ) Producatorii vor veni cu noutati in domeniul software, pentru ca hardware-ul de acum este mai mult decat capabil pentru un ecran 3D…sa zicem(cum o sa vedem la lg optimus 3d sau htc evo 3d)

 11. mihalivaler gmail.com
  17/06/2011

  M-am abonat gratuit la newsletterul connect.ro.
  Gadgeturile ce apar tot mai des sunt interesante .
  Tehnologii si servicii tot mai utile .
  Partea proasta este ca acestea ajung la marea masa a populatiei la preturi foarte mari .
  Mare lucru nu cred ca o sa se schimbe in viitorul apropiat ,vor aparea tot felul de aparate din ce in ce mai destepte de toate formele si marimile cu diverse variante de sisteme de operare dar care desigur vor costa ca de obicei mult .

 12. marianion
  17/06/2011

  M-am abonat gratuit la newsletterul connect.ro.
  Opinez ca telefonia mobila are un viitor stralucit cu o dinamica extraordinara. Parerea mea e ca telefoanele mobile inteligente vor acapara, treptat-treptat, tot mai multe din ce fac azi multe alte dispozitive. Cred ca e bine in felul acesta, pentru ca omul sa aiba grija a mai putine „aparate”. Adica ai unul si bun, daca nu la toate, sa faca cat mai multe din necesarul de conectare, comunicare, socializare, orientare, navigare, divertisment, stil de viata, operatiuni bancare, plata utilitatilor, lectura s.a.m.d.
  Cam asa vad eu viitorul telefoniei mobile!

 13. Pingback: Am primit revista connect. Tu? | GSMRo

 14. miron stefan
  08/06/2011

  m****(GSMRo.ro a cenzurat adresa ta de e-mail pentru protectia datelor tale personale – GSMRo.ro nu iti va solicita adresa de e-mail niciodata in mod public – daca te abonezi la newslettere confidentialitatea este asigurata, dar in comentarii o poate vedea oricine)@yahoo.com sunt deja abonat newsletter
  Parerea mea ca viitorul telefoniei mobile sta in sistemele de operare. Acestea se vor dezvolta asemenea celor pentru PC-uri. Practic telefoanele mobile vor deveni minilaptopuri de buzunar. Va fi un echipament la fel de atractiv si versatil ca si cel actual dar va fi mai mult decat un telefon, organizer, gadget de divertisment, portofel electronic, cheie de acces in casa si chiar mai mult decat atat. Apelurile vocale vor fi inlocuite de cele video vom ajunge sigur la apeluri 3D. Cu ajutorul aplicatiilor disponibile in market telefonul va invata pe parcurs detalii din viata proprietarului. Va sti ce mincaruri si bauturi prefera si va putea sa sugereze meniuri din cele preferate de acesta practic va fi de neinlocuit din viata noastra. Transferul de date si informatii de pe un telefon pe altul se poate face doar cu o simpla atingere a ecranului.

 15. Gabriel Pista
  08/06/2011

  Subscription confirmed
  S-a vazut o inversare de trend, de la telefoane mici, la ecrane cat mai mari si luminoase, tablet pc-s etc
  Viitorul din punct de vedere al design-ului este incert insa componentele interne se micsoreaza, dand spatiu la incorporarea altor tehnologii printre care se numara si ecrane 3d, incarcare wireless, conectivitate absoluta. Mai rapid, mai multifunctional, mai conectat.
  Pe de alta parte, smartphone-ul devine si un adevarat portofel, inlocuind nevoia de bani, carduri, bonuri.
  Partea cvasi-negativa se observa la modelul apple. In viitor, adjective de genul „vechi” si „outdated” vor fi folosite pentru a descrie tehnologie iesita de cateva luni iar uniformizarea design-ului la nivel de produs mobil (pentru toate companiile de domeniu) este o adevarat punct in minus.

 16. Manzur
  08/06/2011

  sunt abonat la connect de mult 🙂
  In ceea ce prveste evolutia telefoanelor mobile, nu prea ma incanta ceea ce fac firmele concurente; Inainte se faceau telefoane cat mai mici si cat mai dotate, acum , odata cu era tabletelor pc, observ ca este o concurenta atat de mare intre firme incat se produc telefoane tot mai mari, aproape ca intra peste piata tabletelor.
  Acum cativa ani, cand ma uitam pe site-uri de telefoane mobile, aveam inpresia ca iphone este mult prea mare pentru un telefon, arnucati acum privirea pe net sa vedeti cat de mic este iphone pe langa concurenta;au ajuns de la display de 2,8 inch la 4,3- 4,7 inch, sau chiar 5 inch la Dell Streak care este considerat tableta, mi se pare o harababura totala ceea ce se produce acum, nici nu vreau sa ma gandesc peste cativa ani…

 17. Adrian
  08/06/2011

  M-am abonat cu succes la newsletterul connect.ro. Viitorul telefoniei mobile? Un telefon care sa trasmita alerte (alarma auto, alarma apartament, avertismente meteo), care sa poata fi folosit ca telecomanda, rama foto digitala, efectuare de plati ca un card cu banda magnetica, recunoasterea vocii utilizatorului (urmand a se bloca in cazul furtului sau utilizarii de catre persoane neautorizate), carcasa translucida care sa-si schimbe culoarea in functie de starea vremii, acumulator cu incarcare cinetica.. idei sunt..ramane de vazut cat de mult poate fi starnita ambitia dezvoltatorilor 🙂

  • marianion
   17/06/2011

   Subscriu intru-totul la ce spui tu, ADRIAN.
   UN SFARSIT DE SAPTAMANA MINUNAT!

 18. Onet Ciprian
  07/06/2011

  Buna ziua
  1. Abonare newsletter Connect,ro si GSMRo.
  2. Evolutia tehnologiei mobile – din punctul meu de vedere vor atinge noi puncte culminante, avand in vedere tehnologia dezvoltata in ultimii ani, firmele si producatorii care domina piata mondiala vor continua sa vina cu noi tehnologii in acest domeniu, daca stau bine sa ma gandesc sunt foarte multe persoane care au 2-3-4 SIM-uri, piata dual sim se dezvolta si va continua sa se dezvolte, producatorii vor veni cu foarte multe oferte pe acest segment de piata. Tabletele PC in viitorul apropiat vor inlocui cu siguranta laptopul, vor avea dimensiuni cat mai reduse, cat mai multe functii, vor fi din ce in ce mai performante. Tabletele, smartphon-urile vor fi toate cu functii Android, cu ecran ce reda imagini in format 3D si fara a fi nevoie de ochelari speciali. Odata cu dezvoltarea acestor tehnologii, viitorul ne va arata cat de pasionati vom fi de tehnologie.

 19. Frăguţa
  07/06/2011

  Am participat şi eu la concursul organizat chiar de connect.ro cu acest articol: http://www.fraguta.com/2011/05/viitorul-telefoniei-mobile-vazut-de-mine.html
  Succes participanţilor la acest super concurs, eu am deja abonament deci zic „pas”!

  • Gabriel Ursan
   07/06/2011

   Avand in vedere ca ai deja abonament la revista connect nu prea avem ce face :(, dar sunt convins ca voi mai lansa si alte concursuri a caror premii sa te atraga!

 20. Pingback: Castiga ce le place cel mai mult pasionatilor de telefonie mobila! | Director Web

 21. Pingback: Esti pasionat de telefoane mobile? Castiga ce iti place cel mai mult! | Gabriel URSAN

 22. Rusu Alexandru
  06/06/2011

  M-am abonat cu succes!
  Eu cred ca viitorul telefoniei mobile ca evolua foarte mult,vor aparea multe telefoane mai performante si a aparut deja 4G in America dar cred ca nu e mult pana va aparea si la noi!

  • Gabriel Ursan
   06/06/2011

   Alexandru, stiu ca ai si blog asa ca ma astept sa-ti dublezi macar sansele la castigul unui abonament la revista connect ;). Te-am inregistrat pentru tragerea la sorti, dar stiu ca poti scrie un articol bun si pe blogul tau. E totusi revista connect – merita sa te bagi!

 23. Ciprian
  06/06/2011

  M-am abonat cu succes la newsletter Connect.
  Parerea mea despre viitorul telefoniei mobile ar fi urmatoarea.
  Suntem un popor care punem pret mare chiar uneori f.mare pe tel.mobile(cat de performante sunt .etc)dar asta este un fel de introducere.
  Cred ca tehnologia dupa cum este si acum evolueaza,zi de zi apar telefoane,modele cu diverse optiuni etc,cum nu ne.am fi imaginat sa spunem acum cativa ani.
  Viitorul tel.mobile va fi parerea mea in continuare .rapid..vor aparea tel mult mai performante ca cele de astazi…la preturi normal Mari dar care vor scadea in timp!
  In concluzie ma uimiti pe zi ce trece cum puteti fi atat de corecti, va tineti de cuvant cu acest site..(allte vorbe n-are rost sa spun ca nu-si au rost)
  pe romaneste :SUNTETI TARI!! 🙂
  Felicitari la toata echipa…
  inca ceva Sunt primul care da un comentariu la acest concurs poate am mai multe sanse:)) Glumesc..

Scrie un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Alege Inteligent

GSMRoShop.ro

GSMRoShop.ro

%d blogeri au apreciat asta: