GSMRo

Alege Inteligent

AllView F2 Crony


Daca tot am avut inspiratie sa scriu despre tablete romanesti, cred ca e momentul sa discutam si despre AllView F2 Crony un Dual SIM pe cat de romanesc pe atat de interesant – cu touchscreen ;). Prima data cand am vazut acest model de telefon mobil m-am gandit ca fotografia de prezentare vrea sa rivalizeze cu vreo scena din Matrix (nu stiu de ce ma duce cu gandul acolo – voi ce ziceti?). Sau cu vreun fagure 🙂 … oricum imaginea cu care asociez telefonul mobil Dual-SIM AllView F2 Crony ma duce cu gandul la asta. Stiti ca-s baiat sincer si va spun concret ca cel care m-a convins sa scriu despre F2 Crony de la AllView a fost Marius Calugaru, amicul meu oltean 🙂 de la Blogatu.ro (si asa s-a unit Moldova cu Oltenia prin blogging 🙂 – glumesc :)).

AllView F2 Crony - un Dual-SIM romanesc

AllView F2 Crony - un Dual-SIM romanesc.

Cu acest articol pe care il cititi acum si il comentati recunosc ca particip la un concurs pe care daca il voi castiga cu siguranta voi putea sa va spun mai multe despre Dual-SIMul AllView F2 Crony pe care nu l-am vazut fizic niciodata. Pare interesant si sper sa sa raspunda repede la comenzi (adica sa aiba un touchscreen destul de receptiv – asta e asteptarea mea fundamentala). Eu pot sa va spun urmatoarele chestii despre firma AllView (pentru ca am prieteni ce achizitioneaza in volum destul de mare telefoane Dual-SIM de la ei si le vand in magazine GSM): AllView este o firma despre care cei care nu au nici o treaba cu internetul nu au auzit niciodata pentru ca inca au in cap sloganul pur romanesc „Nokia si restul” 🙂 – iar glumesc 🙂 (posesorii de iPhone si Samsung <sau alte dispozitive cu Android> zambesc in coltul gurii ;)).  In rest, fac telefoane ok ce suparta Dual-SIM pentru ca pe asta s-au specializat.

AllView F2 Crony ruleaza un sistem de operare propriu (bazat pe Java), iar ecranul principal se pare a fi personalizabil cu diverse widgeturi si scurtaturi - la fel ca la Android.

AllView F2 Crony ruleaza un sistem de operare propriu (bazat pe Java), iar ecranul principal pare a fi personalizabil cu diverse widgeturi si scurtaturi - la fel ca la Android.

Revenind la AllView F2 Crony pot spune doar ce am gasit in informarea de pe siteul oficial: Aplystore (un fel de Android Market la marime „proportionala”), camera foto de 3.2 MP cu blitz simplu (e mai mult decat decent pentru un „gratar” cu pretenii numai bine de expus in fotografii pe Facebook 🙂 si nu numai), functia copy/paste (desi pare banala unele telefoane nu o au la „banii astia”), un centralizator de profile sociale pe nume SNAPTU (adica sa poti fi conectat la Facebook si alte chestii intr-un mod organizat), un EBUDDY (serviciu centralizator specializat pe aplicatii de chat de data asta), player MP3 de calitate buna si o oaie sau un om de zapada cu care te poti juca pe display (oaia mi-a sarit in ochi 🙂).

AllView F2 Crony are un pret mai mult decat corect pentru ce stie sa faca – 350 lei! La banii astia abia daca ne luam uneori ceva relativ simplu la „mana a doua” asa ca daca cineva cauta vreun Dual-SIM cu ecran tactil telefonul mobil AllView F2 Crony merita luat serios in calcul.

Voi ce parere aveti despre simplul Dual-SIM cu asemanare de telefon „Matrix Romanesc” :), denumit generic F2 Crony?

Anunțuri

Despre Gabriel Ursan

Part-time blogger @GabrielUrsan.ro. Marketing & Development Manager for a group of companies in Romania. In love with everything digital. Happy husband & father.

Scrie un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Alege Inteligent

GSMRoShop.ro

GSMRoShop.ro

%d blogeri au apreciat asta: