GSMRo

Alege Inteligent

Castiga un Nokia C2-00 Dual SIM


Da, e adevarat! GSMRo.ro ofera drept premiu un telefon mobil original Nokia C2-00 Dual SIM! Despre Nokia C2-00 Dual SIM am scris noi mai demult aici (cand nu se intrezareau pre multe sperante sa apara si in Romania). Apoi, Nokia C2-00 Dual SIM  a aparut oficial si in Romania alaturi de Nokia X1-01 (un alt Dual SIM Nokia) si am anuntat despre acest lucru aici. Lui Nokia X1-01 Dual SIM i-am facut deja un review video in limba romana (full HD daca vreti ;)) pe care l-am publicat aici. In maxim doua zile mi s-a promis ca mi se pune la dispozitie si un Nokia C2-00 Dual SIM si astept cu nerabdare sa ii fac un review video full HD pe care sa il public aici pe GSMRo.ro, asa ca ramaneti cu ochii pe noi ;).

Update: Observ ca multi dintre voi isi doresc acest telefon mobil foarte mult si mai observ ca deja s-au inscris destul de multi participanti la acest concurs, iar castigator va fi din pacate doar un singur participant :(. Asa ca … cei care nu au rabdare pana la terminarea concursului, isi pot cumpara un Nokia C2-00 Dual SIM original cu maxim 300 lei + taxe de transport de aici (pe alb) sau de aici (pe negru). Mai multe despre Nokia C2-00 Dual SIM puteti afla si in reviewul video pe care l-am facut in exclusivitate pe GSMRo.ro in acest articol.

Iata ce trebuie sa faceti pentru a va inscrie la concurs:

 1. Va abonati la cele mai noi articole GSMRo.ro cu un click aici (daca nu esti cumva deja abonat ;)) . Primesti maxim un Email pe zi (asta doar daca publicam ceva), adresa ta este in siguranta pentru ca serviciul de abonare este oferit de Google FeedBurner, iar daca nu mai vrei sa primesti nimic de la noi te poti dezabona oricand cu un singur click. Nu uita sa folosesti o adresa de Email valida si sa dai click pe linkul de confirmare care iti soseste pe Email in maxim 5 minute de la „FeedBurner Email Subscriptions”.
 2. Ne dati si noua un LIKE „din suflet” pe Facebook (aici) – macar daca va place concursul nostru :). Daca nu cumva ati dat deja de mult 😉 si va multumim anticipat pentru acest lucru.
 3. Lasati un comentariu la acest articol in care sa ne spuneti de ce va doriti un telefon mobil Dual SIM si de ce credeti voi ca este necesar sa se lanseze pe piata cat mai multe modele de telefoane mobile ce functioneaza simultan cu doua SIMuri.
Un Nokia C2-00 poate fi al tau daca te intereseaza si iti doresti un asemenea telefon!

Un Nokia C2-00 poate fi al tau daca te intereseaza si iti doresti un asemenea telefon!

Concursul incepe azi pe 31.07.2011 si se termina pe 26.08.2011, iar castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti realizata de mine si filmata, ca deobicei. Castigatorii vor fi anuntati pe 29.08.2011.

In PLUS:
 • Daca ai un cont Google (si esti autentificat cu el) iti multumim daca vei da click pe butonul +1 oriunde il vei gasi pe blogul GSMRo.ro. Atentie! Dai click pe butonul +1 doar daca iti place ce vezi la noi si merita recomandat si prietenilor tai. Nu vrem aprecieri gratuite. Nu e un concurs bazat pe +1. Google +1 inseamna calitate relevanta asa ca nu dorim sa ne recomanzi cu butonul Google +1 decat daca iti place ceva. Vom „simti” daca ai facut lucrul asta sau nu!
 • Recomanda acest concurs tuturor prietenilor tai! Un Nokia C2-00 Dual SIM este un premiu pe care mi-as dori si eu sa-l primesc si de aceea voi recomanda acest concurs tutoror prietenilor mei. Vor aprecia ca … decat sa-l castige altii mai degraba il castigam noi, nu ;)?! Vom sti si vom „sti” ca ai dat mai departe acest link ;). Multumesc!
In rest, va las sa cititi regulamentul oficial si alte „bla-bla-uri” pe care trebuie sa le publicam conform reglementarilor si legilor romane in vigoare cu privire la concursuri online cu premii.

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI

Concursul este organizat si desfasurat de GSMRo.ro. Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al acestuia, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare “Regulament Oficial”). Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari pe site.

SECTIUNEA 2. DURATA CONCURSULUI

Concursul va fi lansat la data de 31 iulie 2011 si va dura pana la data de 26 august 2011.

SECTIUNEA 3. MECANISMUL CONCURSULUI

Acest concurs este destinat tuturor persoanelor care citesc informatiile din acest articol publicat pe blogul GSMRo.ro. Pentru a putea participa la concurs, absolut orice participant trebuie sa dea like la pagina oficial GSMRo.ro de pe Facebook, sa se aboneze la articolele GSMRo.ro prin e-mail si sa publice un comentariu la prezentul articol care sa fie eligibil din punct de vedere al cerintelor mentionate.

Castigatorii premiilor vor fi anuntati pe data de 29 august 2011 conform criteriilor specificate in articolul special destinat acestui concurs ce poate fi accesat permanent la linkul http://gsmro.ro/2011/07/castiga-un-nokia-c2-00-dual-sim.

SECTIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul este deschis participarii tuturor persoanelor fizice cu domiciliul/resedinta in Romania, cu exceptia editorilor GSMRo.ro si a organizatorului concursului, precum si a membrilor familiilor tuturor acestora (copii, parinti, sot/sotie).

SECTIUNEA 5. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

In conformitate cu legislatia in vigoare, Organizatorul este obligat sa faca publice numele castigatorului si premiile acordate in cadrul acestui concurs.

Organizatorul se obliga de asemenea sa respecte prevederile Legii nr. 677/ 2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata concursului. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/castigatorilor la prezentul concurs si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare.

Participantii la concurs, in calitate de persoane vizate, au, conform Legii 677/ 2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art. 15).

SECTIUNEA 6. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta numai in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

SECTIUNEA 7. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Anunțuri

Despre Gabriel Ursan

Part-time blogger @GabrielUrsan.ro. Marketing & Development Manager for a group of companies in Romania. In love with everything digital. Happy husband & father.

170 comentarii la “Castiga un Nokia C2-00 Dual SIM

 1. madalina
  10/11/2011

  am 10 ani

  • Dan
   11/11/2011

   Mădă, e ok, 10 ani e(sunt,pardon !), totuşi, o varstă, da’, din păcate, ai nevoie de acordu’ expres şi neechivoc al părinţilor pentru a participa la ‘acţiuni’ de acest gen,fie şi doar pentru faptu’ că e prematur să-ţi pierzi inocenţa în toate cele de la această fragedă varstă, şi, atenţie mărită !!, cine a jucat, va mai juca, aşa după cum şi cine a băut, va mai bea, Allah fie cel mai tare din parcare, lua-l-ar SMURDU’ lu’ Arafat să-l ia…aaaa…şi, ce ziceam ??!!!…deci, fii binevenită, oricare-ar fi varsta pe care-o ai sau pe care-o declari !!!

 2. Bogdan
  02/10/2011

  Imi doresc acest telefon pentru ca nu am telefon pentra ca sau stricat si pentru ca sa nu fiu nevoit sa am doua telefoane unul personal si unul de la lucru

 3. tamara
  06/09/2011

  Robert, mulțumesc pentru răspuns și fii sigur că și dacă am 255 ani, respectul sau lipsa lui nu constau în vorbitul la per tu sau nu. chiar mă bucură comunicarea ,,prescurtată” 😀 😀
  (cred că observi cât de neconvențională sunt, pentru că încep propoziția cu literă mică – și numele propii nu le scriu cu totdeauna cu majusculă – pentru că ăsta=i un stil al meu și pentru că a scrie corect înseamnă a scrie corect ! 😉

 4. tamara
  01/09/2011

  astăzi este 1 septembrie 2011 😀
  and the winner is… ???

  • Gabriel Ursan
   01/09/2011

   The winner is de pe 29 augusta asa cum am promis, iar data viitoare sper sa fie mai cu noroc :(. http://gsmro.ro/2011/08/castigator-concurs-nokia-c2-00-dual-sim/

   • tamara
    04/09/2011

    nu trebuie să fii trist, 🙂 , fericit cel ce câștigă, dar la fel cel ce câștigă experiență 😀
    întrebare întrebătoare : nu există aici pe blog, nici o posibilitate de a pune întrebări, altele decât subiectele deschise de voi 😦
    de pildă eu aș fi vrut să vă rog să mă învățați și pe mine cum să-mi rootez samsungul galaxy S i9000. am citit pe alte bloguri că ar fi bun progrămelul z4root din market android, dar în magazin nu-l găsesc. în fine, am reușit să-l descarc de pe site, dar dacă-l aplic, sigur nu-mi transformă tel. în cărămidă, cum se spune ???
    un sfat rogu-vă

    felicitări câștigătoarei șimulțumiri vouă pentru eforturi și solicitudine.

    • Robert Radu
     04/09/2011

     Root-ul la un astfel de telefon nu are rost. De ce doresti root ? Aplicatiile merg brici, memorie este Slava Domnului din plin, iar de restul nici nu mai vorbesc. Am si eu SGS si nu vad de ce sa-i fac root. Explica-mi si mie de ce-l doresti.

    • Gabriel Ursan
     04/09/2011

     Robert e specialistul nostru pe chestiile astea si vad ca te-a abordat ceva cu niste intrebari ;)!

     • tamara
      05/09/2011

      mulțumesc Robert pentru răspuns și scuze că abia acum am ajuns la calc.
      ei bine, nu știu de ce, dar multe apps-uri din market nu le văd, măcar, dar să le mai și descarc (ex: kies, z4root, sau alte utilitare de care aș avea nevoie – iLuna, de pildă, care este un app pentru fazele lunii necesar mie la grădinărit – dar și altele pentru care mi se spune că nici de cumpărat nu am voie ) și am citit că dacă este rootat tel-ul, există și apps-uri de enable din marchet a tot ceea ce nu poți vedea, descărca sau cumpăra (am văzut un tutorial.cu o demonstrație de acest gen )
      de exemplu kies air l-am descărcat de pe un site ca fișier apk, la fel z4root, dar nu și iLuna sau altele despre care aflu că sunt în market dar eu nu le văd, măcar.
      concluzie: am z4root, dar mi-e teamă să pornesc la folosirea lui, de teamă să nu-mi ,,cărămidez” telefonul 😦

     • Robert Radu
      05/09/2011

      Eu am creat chiar ieri un tutorial pentru root-area lui Samsung Galaxy S GT-I9000 (mai trebuie doar publicat) care va descrie pas cu pas cum se fac asemenea chestii. Mai spun si ca aplicatiile de enable market nu mai sunt utile nimanui. De ce ? de ceva vreme poti cumpara aplicatii din market fara sa mai ai nevoie de aplicatiile de mai sus. Tu, ca si mine si multi alti, avand un telefon asa performant, nu te poti plange ca nu iti merge ceva, nu ? Cum ar fi cei cu Galaxy Mini si browserul Skyfire. Tot ce gasesti si Nu in market este ok, deoarece aplicatiile se mai scot de acolo de catre producator din cauza tarifului prea mare platit. Eu nu sunt de acord cu toor-ul, dar daca tu si restul doresc acest lucru … cu mare placere am deschis acel subiect cat mai detaliat posibil.
      Doresc, macar acum la final, sa-mi cer scuze pentru vorbitul la per tu, dar atata lume am ajutat in 5 ani, iar cand am vorbit cu dvs. au zis ca ii fac mosi, iar cand am vorbit la per tu au zis ca sunt prea „obraznic” 😉 De accea acum le mai combin. Multumesc pentru timpul acordat si sper ca tutorialul meu sa te ajute sa iti rezolvi problema.

     • Robert Radu
      05/09/2011

      Articol publicat : http://gsmro.ro/2011/09/root-samsung-galaxy-s-i9000/ ! Succes cu root-area.

 5. Pingback: Castigator concurs Nokia C2-00 Dual SIM | GSMRo

 6. Mara Ardelean
  26/08/2011

  E cat se poate de firesc sa existe telefoane dual sim la Nokia. E calea fireasca a tehnologiei, iti face viata si comunicarea MULT mai usoare si mai la indemana. Way to go!

 7. Handrag Florin
  26/08/2011

  Cu totii asteptam aceste telefoane, nu-i deloc comod sa porti cate 2 telefoane, ma bucur nespus ca au aparut si o sa ma bucur si mai mult daca am sa castig.

Scrie un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Alege Inteligent

GSMRoShop.ro

GSMRoShop.ro

%d blogeri au apreciat asta: