GSMRo

Alege Inteligent

LG Optimus 3D disponibil in Romania


Chiar daca am fost un pic mai lenes comparativ cu ceilalti „camarazi” de-ai mei din mediul online care scriu despre aceleasi lucruri, am vrut sa mi se confirme totusi niste asteptari legate de LG Optimus 3D ca sa va pot comunica ce urmeaza. Un prieten mi-a promis ca in maxim doua saptamani imi va pune la dispozitie un LG Optimus 3D pentru a face un review video Full HD acestuia. Sper sa se si tina de cuvant :), iar daca voi nu vreti sa ratati acest aspect, merita sa va abonati la newsletterul GSMRo.ro cu un click aici daca nu ati facut acest lucru inca. In rest, va invit sa cititi comunicatul de presa pe care l-am primit direct de la LG Romania (daca aveti rabdare) cu privire la lansarea oficiala a lui LG Optimus 3D P920 in Romania.

Mentionez ca acest articol nu este sub nici o forma un articol publicitar. Este pur si simplu un comunicat de presa pe care LG Romania ne-a rugat sa il citam pe blogul GSMRo.ro, iar noi am binevoit sa dam curs cu mare placere acestei solicitari. Bineinteles, puteti trece cu vederea numele unor operatori de telefonie mobila pe care v-ati obisnuit deja sa nu-i prea mentionam in articolele GSMRo.ro :).

Primul smartphone 3D, LG Optimus 3D, disponibil în România

O experienţă 3D uimitoare datorită Dual-core, Dual-Channel şi Dual-Memory

Bucureşti, 5 august 2011 – LG Electronics anunţă disponibilitatea pe piaţa locală pentru Optimus 3D, primul smartphone care oferă o experienţă full 3D – înregistrare video, redare şi partajare.

Lansat deja la nivel global, LG Optimus 3D este acum disponibil şi pentru consumatorii din România, în reţeaua partenerilor Orange şi Vodafone.

LG Optimus 3D duce experienţa utilizării unui smartphone la nivelul următor, prin configuraţia tri-duală – dual-core, dual-channel şi dual-memory – ceea ce permite o performanţă sporită atunci când vine vorba de multitasking, de vizionarea unui film sau de jocuri cu grafică complexă. Acest smartphone LG reprezintă totodată o nouă treaptă în ceea ce priveşte funcţionalitatea unui terminal 3D în viaţa de zi cu zi, datorită faptului că utilizatorii pot înregistra conţinut 3D pe care îl pot viziona imediat, fără a fi nevoie de ochelarii speciali 3D.

“ LG Optimus 3D va aduce o experienţă cu totul nouă consmatorilor din România în materie de dispozitive mobile. Acum, tehnologia 3D îşi extinde frontierele şi oferă utilizatorilor o experienţă completă,” a declarat Roh Pan Ock, preşedinte al LG Electronics România.

Eficienţă maximă şi performanţă uimitoare datorită configuraţiei tri-duale

Arhitectura tri-duală a lui LG Optimus 3D impune noi standarde de performanţă, reprezentând mai mult decat o simplă creştere a vitezei de procesare. Alte telefoane inteligente – inclusiv cele cu o viteză de procesare mai mare şi cu tehnologie dual-core – au minusuri atunci când vine vorba de performanţă reală, din cauza ineficienţei inerente configuraţiei cu un singur canal. Cu o configuraţie de tip dual-channel, partajarea datelor se realizează simultan între dual-core şi dual-memory, iar rezultatul se traduce printr-o performanţă notabilă a terminalului. Astfel, LG Optimus 3D maximizează eficienţa de funcţionare pe termen lung oferind astfel utilizatorilor posibilitatea unui multitasking facil, rapid şi de durată, navigare pe internet, jocuri şi multimedia, cu mult îmbunătăţite.

Experienţă full 3D: Înregistrare video – Redare – Partajare 3D

Cu Optimus 3D, LG transformă conceptul de experienţă full 3D din inovaţie  într-un instrument extrem de practic. Înregistrarea, redarea şi partajarea 3D se realizează mult mai rapid şi uşor cu Optimus 3D, iar consumatorii se pot bucura de acest conţinut fără a fi necesară utilizarea ochelarilor 3D speciali. Cel mai nou smartphone LG permite consumatorilor să creeze conţinut 3D la calitate superioară datorită tehnologiei de stabilizare video 3D şi algoritmului de corecţie a erorilor în timp real, care corectează în mod automat imaginile mişcate ce pot apărea în timpul înregistrărilor video. În plus, unghiul de vizualizare larg oferă consumatorilor un confort mai mare la vizionarea filmelor şi a clipurilor video.

Ecranul WVGA cu diagonală de 4.3 inci oferă imagini HD luminoase, fără distorsiuni,  cu o rezoluţie de până la 1080p în 2D şi una de până la 720p în 3D. Un software special permite conversia în timp real a imaginilor şi a înregistrărilor video din 2D în 3D. În plus, un software gratuit pentru conversia jocurilor 2D va fi disponibil pentru download în al treilea trimestru al anului curent, oferind utilizatorilor posibilitatea de a beneficia de un conţinut variat 3D. Înregistrările 3D pot fi transferate pe un televizor 3D prin conexiune HDMI 1.4 şi, totodată, telefonul poate transfera conţinut către orice dispozitiv certificat DLNA. În plus, utilizatorii pot încărca şi face streaming cu conţinutul 3D pe canalul dedicat 3D al YouTube(www.youtube.com/3D).

Telefonul LG Optimus 3D încorporează primul browser augmented reality 3D (AR), dezvoltat în colaborare cu Wikitude, compania specializată în AR. Browserul va fi disponibil printr-o aplicaţie ce poate fi descărcată de pe LG World (www.lgworld.com).

LG Optimus 3D este acum disponibil si in Romania.

LG Optimus 3D este acum disponibil si in Romania.

LG Optimus 3D P920 este primul smartphone ce reda continut 3D fara a fi nevoie de ochelari speciali.

LG Optimus 3D P920 este primul smartphone ce reda continut 3D fara a fi nevoie de ochelari speciali.

P.S.: Prima data am auzit despre cineva care chiar a luat contact cu LG Optimus 3D aici, pe blogul lui Dan Dragomir.

Anunțuri

Despre Gabriel Ursan

Part-time blogger @GabrielUrsan.ro. Marketing & Development Manager for a group of companies in Romania. In love with everything digital. Happy husband & father.

Un comentariu la “LG Optimus 3D disponibil in Romania

  1. Pingback: LG Optimus 3D prezentare video 3D! | GSMRo

Scrie un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la 07/08/2011 de în Diverse şi etichetată , , , , .

Alege Inteligent

GSMRoShop.ro

GSMRoShop.ro

%d blogeri au apreciat asta: