GSMRo

Alege Inteligent

Sediul Apple, mai mare decat Pentagonul!


Apple is va face un sediu foarte mare si deosebit, iar visul lui Steve Jobs se transforma in realitate intr-un sediu Apple mai mare decat Pentagonul. In prezent, cladirea Pentagonului ocupa locul 11 in topul celor mai mari cladiri din lume, iar cladirea Apple denumita Apple`s Spaceship sau Apple Campus 2 o va intrece.

Noul sediu Apple care ar trebui sa fie dat in folosinta in anul 2015 va arata cam asa:

Noul sediu Apple

Noul sediu Apple

Din punct de vedere al „datelor tehnice„, sediul Apple va avea o suprafata de 850.000 de metri patrati, o sala de conferinte/auditorii/etc. ce va putea sustine pana la 1.000 de persoane simultan, un centru de fitness pentru angajatii Apple de acolo, multe centre ce cercetare ce se vor intinde pe cel putin 90.000 de metri patrati si o parcare supraetajata total deosebita. Acest sediu se va afla in Statele Unite ale Americii, mai exact in Cupertino – California, iar videoclipul in care Steve Jobs se prezinta in fata consiliului din Cupertiono poate fi urmarit mai jos (doar pentru cei interesati de detalii pentru ca videoclipul e foarte lung, iar daca nu aveti timp nu merita sa stati atat de mult sa-l vedeti asa ca cititi mai departe :)).

Pozitionare sediu Apple in Cupertino

Pozitionare sediu Apple in Cupertino

Noul sediu este proiectat sa gazduiesca in jur de 20.000 de angajati Apple, adica vreo jumatate din totalul de angajati oficiali ai companiei. Proiectul a fost comparat deja cu o nava spatiala de tip OZN, iar orasul Cupertino din California nu poate fi decat bucuros ca aceasta constructie a „marului muscat” ce va fi cu siguranta o atractie turistica extrem de importanta a meleagurilor respective. Se stie ca un astfel de sediu este un vis mai vechi al lui Steve Jobs pe care sincer sa fiu il respect pentru obiectivele marete pe care si le stabilieste si pe care chiar si le indeplineste. Cu siguranta Apple este o companie ce stie sa se valorifice si se vede ca se concentreaza maxim pe o imagine impecabila si deosebita. Le iese bine si sper ca in noul sediu sa se nasca produse Apple excelente si sa existe multa inovatie pentru ca marimea efectiva a sediului e mai putin importanta in acest moment, desi recunosc ca este un factor care, pe langa design, impresioneaza in mod foarte pozitiv.

Ce parere aveti despre viitorul sediu Apple? Va place? Merita? Atrage atentia in mod pozitiv? E o declaratie de putere sau doar o necesitate a unui brand atat de valoros?

Reclame

Despre Gabriel Ursan

Part-time blogger @GabrielUrsan.ro. Marketing & Development Manager for a group of companies in Romania. In love with everything digital. Happy husband & father.

Un comentariu la “Sediul Apple, mai mare decat Pentagonul!

  1. Pingback: Steve Jobs a demisionat din Apple | GSMRo

Scrie un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Alege Inteligent

GSMRoShop.ro

GSMRoShop.ro

%d blogeri au apreciat asta: