GSMRo

Alege Inteligent

Istoria productiei de dispozitive mobile


Tehnologia mobila evolueaza si este interesant sa privim intr-un INFOGRAFIC cat de repede a evoluat si ce etape s-au parcurs pana acum. Plecand de la primul telefon mobila Motorola din 1973, ajungand la pagerul realizat de tot de Motorola in 1973, trecand prin PDA-ul realizat de Apple in 1992 si finalizand la cum arata piata dispozitivelor mobile in 2011 este o cale lunga pe care va invit sa o urmariti in imaginea de tip INFOGRAFIC din acest articol GSMRo.ro.

Motorola Pageboy este primul pager din lume, lansat in 1974.

Motorola Pageboy este primul pager din lume, lansat in 1974.

Concluzia celor de la CompanionLinkSoftware este ca producerea dispozitivelor mobile a parcurs un drum foarte lung doar in cateva decade. Ei mai zic ca uneltele care erau de neinlocuit cu ceva timp in urma acum nu stau decat prin dulapuri, garaje sau locuri in care tot ce fac este sa adune praf pe ele pentru ca nu mai sunt utile si sunt mult prea invechite. In zilele noastre lucrurile se misca mai repede ca niciodata, iar tabletele PC si smartphoneurile au devenit deja parte integranta din viata noastra si uneori nu ne putem derula o zi normala fara ele. Noile dispozitive mobile schimba si imbunatatesc modul nostru de lucru si modul nostru de a comunica zi de zi. „Smartphoneurile de azi ar putea fi piesle de coletie de maine.” – incheie cei de la CompanionLink concluzia.

Voi ce parere aveti?

Imaginea de tip INFOGRAFIC poate fi accesata cu click pe acest text. Dupa ce se incarca puteti folosi optiunea de zoom pentru a vedea detaliile.

Anunțuri

Despre Gabriel Ursan

Part-time blogger @GabrielUrsan.ro. Marketing & Development Manager for a group of companies in Romania. In love with everything digital. Happy husband & father.

Un comentariu la “Istoria productiei de dispozitive mobile

  1. Robert Radu
    23/08/2011

    Adevarat. Stau prin sertare de ceva vreme, dar daca nu erau ele, poate nici acum noi nu aveam un smartphone. O istorie foarte interesanta.

Scrie un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Alege Inteligent

GSMRoShop.ro

GSMRoShop.ro

%d blogeri au apreciat asta: