GSMRo

Alege Inteligent

Jocuri HD pentru Android QVGA


Cu totii stim ca cei de la Gameloft nu fac jocuri pentru rezolutii QVGA, dar exista totusi solutii pentru a juca aceste jocuri HD si pe ecrane curezolutie mai slaba! Eu cel putin eram frustrat ca nu pot juca Asphalt 5 sau Modern Combat: Sandstorm doar pentru ca am ecranul mai mic!Asa ca am cautat si am cautat pana am gasit aceste jocuri, dar cu o alta forma, o forma „aranjata” 😉 special pentru rezolutia 240 x 320 (QVGA), rezolutie pe care o intalnim si la Samsung Galaxy Mini S5570. Am sa va ofer aceste jocuri si am sa va explic pas cu pas tot ce e nevoie casa puteti juca jocuri HD pe smartphoneul vostru cu Android, chiar daca acesta nu detine rezolutia de afisare HD.

Modern Combat: Sandstorm este un first personal shooter excelent din toate punctele de vedere, poate fi jucat si pe servere online cu oconexiune la internet si un cont Gameloft Live pe care il faceti din joc.

Modern Combat Sandstorm

Modern Combat Sandstorm

 • Pasul 1:  Download-ati arhiva de aici (asteapta 5 secunde de reclama si apoi da click in partea din dreapta sus pentru a merge mai departe).
 • Pasul 2: Dezarhivati-o si gasiti aplicatia si game data.
 • Pasul 3: Copiati aplicatia in radacina cardului sd apoi creati un folder in card numit gameloft, dupa care mai faceti alt folder numit ‘games’ iarin games puneti game data dezarhivata in urma pasului 2.
 • Pasul 4: Instalati aplicatia. Enjoy !

Gangstar West Coast Hustle este o clona a jocului GTA, absolut toate sunt la fel: poti sa furi masini, sa faci misiuni, poti fi urmarit de politie, iaraici ai niste nivele: la o insigna pericolul e mic, la 2 exista posibilitatea sa te prinda, la 3 te urmaresc deja masini de politie, la 4 vin masini SWAT, iarla 5 vin si elicoptere!

Gangstar West Coast Hustle

Gangstar West Coast Hustle

 • Pasul 1 : download-ati arhiva de aici ce contine game data (asteapta 5 secunde de reclama si apoi da click in partea din dreapta sus pentru amerge mai departe).
 • Pasul 2 : download-ati aplicatia de aici (asteapta 5 secunde de reclama si apoi da click in partea din dreapta sus pentru a merge maideparte).
 • Pasul 3: copiati aplicatia in radacina sd si copiati game data in folderul gameloft/games.
 • Pasul 4: instalati aplicatia si enjoy!

H.A.W.X. este cel mai bun joc de air fighting din cate am vazut! Grafica este uimitoare si nu se misca sacadat. Aceste jocuri sunt de asemenea facutepentru procesoare de 800-600 MHz (Multa lume crede ca aceste procesoare nu pot reda grafica 3D, dar o pot face si o fac chiar foarte bine!). Siacest joc este facut tot de gameloft asa ca instalarea va fi asemanatoare.

H.A.W.X.

H.A.W.X.

 • Pasul1: download-ati aplicatia si game data de aici (asteapta 5 secunde de reclama si apoi da click in partea din dreapta sus pentru a mergemai departe).
 • Pasul2: copiati aplicatia pe card si game data in folderul gameloft/games (in urma dezarhivari).
 • Pasul 3: instalati aplicatia si enjoy!

Hero of Sparta: este de precizat ca in anumite faze ale jocului va avea un pic de lag, dar doar un pic si doar pe o perioada scurta de timp. In acestjoc cu o grafica uimitoare esti un luptator cu o sabie si un scut (dar si cu puteri magice) care incearca sa invinga niste schelete … cred 🙂 (eu asta amvazut cel putin). Este un fel de God of War, dar cu grafica mult mai buna! Si acesta este un joc gameloft , asa ca procesul de instalare va fi acelasi.

Hero of Sparta

Hero of Sparta

 • Pasul1 : download-ati arhiva ce contine aplicatia si game data de aici (asteapta 5 secunde de reclama si apoi da click in partea din dreaptasus pentru a merge mai departe) si dezarhivati-o pe computer.
 • Pasul 2: acelasi procedeu de instalare ca si mai sus (copiere aplciatie, game data in card, etc.)

N.O.V.A. este un first personal shooter care nu are o grafica uimitoare, dar are un gameplay foarte bun! Actiunea se desfasoare in mai multegalaxii! Acelasi procedeu ca la celelalte jocuri. Il descarcati de aici.

N.O.V.A.

N.O.V.A.

Daca apreciati aceste articole, va invitam sa cititi cum anume puteti sprijini blogul GSMRo.ro. Noi ii dorim bun venit lui Roby,noul membru al echipei GSMRo.ro care se afla in acest moment in „perioada de proba” si ne va mai incanta cu astfel de articoledaca veti solicita acest lucru si vom primi un feedback pozitiv din partea voastra.

UPDATE: La cererea cititorilor nostri am adaugat un update special pentru rezolutiile HVGA 230×480. Procedeul de instalare este acelasi, dar linkurile de download le gasiti mai jos.

 • Hero of Sparta: Click AICI
 • Modern Combat: Sandstorm: Click AICI
 • H.A.W.X: Click AICI – acest link de download contine si game data.
 • Gangstar West Coast Hustle: Click AICI – acest link de download contine si game data.
Reclame

Despre Gabriel Ursan

Part-time blogger @GabrielUrsan.ro. Marketing & Development Manager for a group of companies in Romania. In love with everything digital. Happy husband & father.

71 comentarii la “Jocuri HD pentru Android QVGA

 1. bogdannistor
  03/04/2013

  NU mai merg situriile sti altele??

Scrie un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Alege Inteligent

GSMRoShop.ro

GSMRoShop.ro

%d blogeri au apreciat asta: