GSMRo

Alege Inteligent

Cu telefonul in masina


Nu la volan :D! In masina am zis :). Observ ca din ce in ce mai multe masini sunt dotate cu dispozitive bluetooth care se conecteaza la telefoanele noastre. Unele dintre ele chiar reusesc sa preia muzica sau videoclipuri de pe acestea. Tehnologia avanseaza, iar masinile trebuie sa tina pasul cu telefonia mobila, nu telefonia mobila cu masinile :).

Articole despre accesorii care ne pot face viata mai usoara in masina am tot scris pe GSMRo.ro, dar niciodata nu am scris despre cum ne putem proteja masinile. Ganditi-va ca puteti Impusca un Duster la acel conscurs si uitati sa va reinnoiti polita rca. Puteti lua amenda in primul rand, iar in al doilea rand se poate intampla inevitabilul. E usor acum sa-ti inchei polita rca direct pe internet mai ales ca exista atatea siteuri de asigurari rca.

Totusi, pe langa linkurile catre prietenii nostri, vreau sa vorbim in acest articol despre cum vedem viata in masina impreuna cu telefoanele noastre mobile. Dupa cum spuneam mai sus, tehnologia avanseaza foarte mult. In acelasi timp, unii dintre noi petrec foarte mult timp in masina, iar acest aspect nu trebuie sa ne intrerupa comunicarea. Parerea mea este ca in scurta vreme multe masini vor fi dotate cu docking stations cu o mufa mini-USB, universala, care sa se conecteze cu orice telefon mobil, indiferent de producator. Astfel, telefonul se va incarca cu energie, va transmite continut multimedia masinii si se va conecta automat la sistemul handsfree incorporat. In plus, masinile ne vor oferi posibilitatea sa scriem usor si SMS-uri sau sa publicam direct pe Twitter sau Facebook diverse aspecte.

:)

🙂

Voi ce parere aveti?

Anunțuri

Despre Gabriel Ursan

Part-time blogger @GabrielUrsan.ro. Marketing & Development Manager for a group of companies in Romania. In love with everything digital. Happy husband & father.

Scrie un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la 04/11/2011 de în Diverse şi etichetată , , , , , .

Alege Inteligent

GSMRoShop.ro

GSMRoShop.ro

%d blogeri au apreciat asta: