GSMRo

Alege Inteligent

EastComfort Cazare Bucuresti


Noi, cei din provincie, trebuie sa cautam bine solutii de cazare in Bucuresti inainte de a merge pentru o perioada mai mare de timp acolo. Exista mai multe variante, iar cea mai la indemana pare un hotel, dar intotdeauna se pot gasi solutii mai ieftine si poate chiar mai bune.

De curand, m-am ocupat de casirea unei solutii de cazare in Iasi pentru un coleg care va fi detasat acolo de vineri si pana la sfarsitul acestei luni. Nu a fost deloc usor, dar stateam si ma gandeam ca daca ar fi trebuit sa-l trimit in Bucuresti, oare ce preturi de cazare pe termen mai lung sunt acolo? Variante de cazare in Bucuresti sunt multe, iar pentru perioade mai lungi de timp se pot alege una din aceste variante: garsoniere regim hotelier sau cazare apartamente Bucuresti.

Am observat ca e un adevarat business in jurul solutiilor de cazare (iti dai seama de asta doar printr-o simpla cautare pe Google) si este important sa cauti cu atentie pentru ca pot fi si oferte prezentate superb care in realitate sa nu indeplineasca nici macar 50% din asteptarile create. E bine sa existe intotdeauna transparenta si un numar de telefon la care sa se poata solicita detalii suplimentare daca acestea nu exista pe siteurile unde cauti.

Si daca tot am dat un titlul acestui articol, hai sa apelam la sfaturile unor bucuresteni sau la sfaturile unor oameni care calatoresc des in Bucuresti.

Care ar fi cele mai bune zone din Bucuresti unde recomandati cazare? Care ar fi criteriile dupa care ar trebui sa cautam cazare in Bucuresti? Ne putem folosi cu incredere smartphone-urile din dotare pentru a gasi puncte de interes ;)?

Anunțuri

Despre Gabriel Ursan

Part-time blogger @GabrielUrsan.ro. Marketing & Development Manager for a group of companies in Romania. In love with everything digital. Happy husband & father.

3 comentarii la “EastComfort Cazare Bucuresti

 1. Soacra
  16/12/2011

  Am stat si eu de multe ori la apartamente si garsoniere in regim hotelier si mi se pare mai fain ca la hotel…

 2. Postolachi Dumitru
  15/12/2011

  C e zici de: Cazare in regim GSM sau de GMS Comfort?

  La ultima strigare erau pe punctul de a primi 4 stele din 5 dar umbla vorba ca au gasit niste gandaci (bugs) pe la blocul alimentar si probabil nu vor primi mai mult de 3 stele !

Scrie un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la 14/12/2011 de în Diverse şi etichetată , , .

Alege Inteligent

GSMRoShop.ro

GSMRoShop.ro

%d blogeri au apreciat asta: