GSMRo

Alege Inteligent

Laptopul peste 10 ani


A venit timpul sa privim finala BlogWars 2011, o finala foarte interesanta in care este foarte greu de decis. Din pacate, nu ma aflu printre blogurile finaliste pentru ca am parasit competia in etapa cu numarul 8. Din fericire, finala este disputata de doi oameni dragi mie, pe care am apucat sa-i cunosc mai bine datorita acestei competitii.

BlogWars 2011

BlogWars 2011

Este vorba despre Serban de la Soacra.eu si despre Dumi de la blog.AlterEgo.ro. Tema finalei BlogWars 2011 cerea combatantilor sa descrie cum va arata un laptop peste 10 ani. Dumi a intrat in batalia finala cu „Paper Book Cameleon„, iar Serban cu „Un ignorant din viitor„.

Articolul lui Dumi a fost „mai lucrat” decat articolul lui Serban. S-a depus mai mult efort pe colectarea de date, informatii, istoric, fotografii si aranjarea textului. Totusi, o mare parte din articol trateaza istoricul laptopurilor, iar cand ajungi sa citesti despre laptopul de peste 10 ani, interesul nu mai este atat de mare ca la inceputul textului.

Articolul lui Serban a fost „mai captivant” decat articolul lui Dumi. Povestea a fost mai usor de urmarit, a reusit sa ma poarte in vremurile acelea si inclusiv sa-mi imaginez scena. Totusi, prezentarea a fost realizata mai mult din perspectiva comerciala generalista, decat din perspectiva comerciala detaliata tehnic.

La o decizie cu un impact atat de mare nu e usor deloc. Niciodata nu e. Am ales castigator articolul lui Serban pentru ca e mai captivant si trateaza mai bine tema de lupta povestind pe tot parcursul articolului despre laptopul de peste 10 ani si atmosfera acelor vremuri.

BlogWars 2011 este o competitie extraordinara pe care mi-as fi dorit sa o castig eu :). BlogWars 2012 va exista cu siguranta, deci voi avea o noua sansa in cazul in care ma voi hotari sa particip. Important e ca astfel de initiative sa continuie si sa se dezvolte. Merita!

Mult succes celor doi finalisti care merita pe deplin prezenta in aceasta batalie!

Anunțuri

Despre Gabriel Ursan

Part-time blogger @GabrielUrsan.ro. Marketing & Development Manager for a group of companies in Romania. In love with everything digital. Happy husband & father.

3 comentarii la “Laptopul peste 10 ani

  1. Pingback: Câștigătorul BLOGWARS 2011 || blogwars

  2. Postolachi Dumitru
    19/12/2011

    Multumesc pentru alegerea facuta si nu in ultimul rand multumesc pentru faptul ca ai fost in ring o buna bucata de vreme.

Scrie un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la 16/12/2011 de în Diverse, IT&C şi etichetată , , , , , .

Alege Inteligent

GSMRoShop.ro

GSMRoShop.ro

%d blogeri au apreciat asta: