GSMRo

Alege Inteligent

Parteneriat TechArena.ro


Va anunt cu bucurie ca GSMRo.ro a mai incheiat un parteneriat online cu un site ce ofera informatii din sfera IT&C. Este vorba despre blogul TechArena.ro, un blog lansat destul de recent de catre un prieten apropiat. Discutand cu el, mi-am dat seama ca are planuri destul de mari cu acest proiect si ca isi propune sa investeasca foarte mult timp in el.

Dupa cum veti observa, articolele sunt scrise la obiect si reprezinta metode eficiente de rezolvare a unor anumite probleme IT. Un bun exemplu este articolul despre devirusarea gratuita si eficienta sau plug-in-ul de WordPress pe care il testez si eu acum pe blogul Irinei, povestioare.info.

Momentan, TechArena.ro se va concentra mai mult pe articole despre aplicatii software sau tutoriale, decat pe prezentarea de produse IT si nu este exclus ca din cand in cand sa ma mai semnez si eu pe acolo ca autor de articole ;). Pana atunci, va recomand sa ramaneti cu ochii pe acest blog si sa contribuiti activ la dezvoltarea lui pentru ca fiind inca la inceput exista multa deschidere din partea administratorului. Ma refer la faptul ca puteti face chiar parte integranta din echipa daca va tineti de treaba.

Sa fie cu spor si cu informatii utile, pentru noi, utilizatorii de internet!

Reclame

Despre Gabriel Ursan

Part-time blogger @GabrielUrsan.ro. Marketing & Development Manager for a group of companies in Romania. In love with everything digital. Happy husband & father.

2 comentarii la “Parteneriat TechArena.ro

  1. iceqb
    08/01/2012

    vezi ca este un concurs de extras…castigatorii

Scrie un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Alege Inteligent

GSMRoShop.ro

GSMRoShop.ro

%d blogeri au apreciat asta: