GSMRo

Alege Inteligent

Cat rezista angajatii Apple la diverse ciudatenii?


Un principiu foarte interesant de marketing este ca in magazinele Apple poti face cam orice, iar un tip s-a hotarat sa vada cat rezista angajatii Apple.

Initial, Mark Malkoff incepe usor prin a comanda o pizza care sa fie livrata in magazinul Apple. Bineinteles, o manaca tot acolo. Apoi, organizeaza o intalnire romantica cu prietena sa intr-un magazin Apple unde mananca spaghetti, beau sampanie si au parte de o cantare la trompeta. Observand ca totul e ok, se imbraca in Darth Vader si solicita angajatilor apple sa i se repare iPhone-ul. In final, Mark se hotaraste sa intre cu o capra in magazinul Apple ca sa vada cum reactioneaza angajatii :).

Cat rezista angajatii Apple la diverse ciudatenii?

Cat rezista angajatii Apple la diverse ciudatenii?

Totul se intampla intr-un magazin Apple din New York, iar intreaga actiune poate fi urmarita in clipul de mai jos. Stiu ca multi fani Apple au vazut probabil acest videoclip pana acum, dar eu abia acum am dat peste el si sunt convins ca vor fi suficienti oameni care se vor amuza pe acest subiect. Marketing in final, dar simpatic.

Pe langa astfel de gesturi deosebite pe care le-ati vazut in clipul de mai sus, lumea chiar se distreaza in magazinele Apple. In Hong Kong se danseaza pe rupte, dupa cum puteti vedea mai jos :).

Anunțuri

Despre Gabriel Ursan

Part-time blogger @GabrielUrsan.ro. Marketing & Development Manager for a group of companies in Romania. In love with everything digital. Happy husband & father.

Scrie un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Alege Inteligent

GSMRoShop.ro

GSMRoShop.ro

%d blogeri au apreciat asta: