GSMRo

Alege Inteligent

Jailbreak pentru iPhone 4S si iPad 2


Jailbreak pentru iPhone 4S si iPad 2Desi nu ma declar prea mare fan a produselor Apple aceasta stire este prea importanta si prea mult asteptata ca sa nu va povestesc despre ea. In sfarsit a aparut jailbreak-ul pentru iPhone 4S (cu iOS 5.0 si iOS 5.0.1) si iPad 2 (cu iOS 5.0.1).

Vinovatii, ca de obicei, sunt cei de Chronic Dev Team, care sunt cunoscuti pentru softurile de calitate in materie de jailbreak si pentru devotamentul lor fata de aceasta cauza (nobila, zic eu). Se pare totusi, ca lupta cu SOC-ul A5 a fost destul de dificila daca e sa citim cateva dintre posturile de pe twitter a unor membri din Chronic Dev Team dar, toate lururile ajung la un final… si iata-l si pe acesta.

In prima faza aplicatia intitulata „Absinthe” a fost lansata doar pentru MacOS, dar la aproximativ 2 ore de la lansare a aparut si pentru Windows. Ca si celelalte aplicatii de Jailbreak a celor de Chronic Dev Team, „Absinthe” este foarte usor de folosit si nu necesita cine stie ce cunostinte de programare sau de utilizare avansata a … [citeste continuarea pe TechArena.ro]

 

Anunțuri

Despre Gabriel Ursan

Part-time blogger @GabrielUrsan.ro. Marketing & Development Manager for a group of companies in Romania. In love with everything digital. Happy husband & father.

Scrie un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la 22/01/2012 de în Software şi etichetată , , , , , , .

Alege Inteligent

GSMRoShop.ro

GSMRoShop.ro

%d blogeri au apreciat asta: