GSMRo

Alege Inteligent

Steve Jobs a tinut la el o scrisoare de la Bill Gates, chiar si pe patul de moarte


Se pare ca Bill Gates stia de starea precara de sanatate a lui Steve Jobs si i-a trimis acestuia o scrisoare inainte sa inceteze din viata. Continutul scrisorii nu a fost facut inca public, dar se pare ca ce scria in aceasta era destul de important pentru Steve Jobs astfel incat sa tina scrisoarea la el chiar si pe patul de moarte.

Bill Gates

Bill Gates

Bill Gates nu a dezvaluit foarte multe detalii despre scrisoarea trimisa, dar a spus ca i-a scris despre cat de bine s-a simtit facand lucruri impreuna cu el in lume, in ceea ce priveste tehnologia. I-a mai scris si despre copii sai pe care a avut oportunitatea sa-i cunoasca.

Intrebat daca aceasta scrisoare a fost una cu intentii de pace, Gates a raspuns ca nu e vorba de asa ceva si a sustinut ca nu la privit niciodata pe Steve Jobs ca pe un competitor, ci mai degraba ca pe un partener cu care a reusit sa faca produse deosebite. Bill Gates a mai declarat ca nu a fost niciodata in razboi cu Steve Jobs si ca o piata competitionala e intotdeauna binevenita.

Steve Jobs (1955 - 2011)

Steve Jobs (1955 - 2011)

Dupa ce Steve Jobs a murit, sotia acestuia, Laurene Powell, i-a telefonat lui Bill Gates si i-a spus ca in biografia sa, nu exista nici un element care sa arate ca ar fi fost vreun respect reciproc intre el si Bill Gates. Totusi, a adaugat ca Steve tinea foarte mult la scrisoarea primita de la el si ca a pastrat-o langa pat pana in momentul final.

Voi ce credeti ca era scris in aceasta scrisoare de nu s-a dezvaluit continutul acesteia nici pana acum?

Visul de a schimba lumea a lui Steve Jobs: „Daca ai un vis si acesta devine realitate, este un lucru foarte tare.„, spune Bill Gates.

Sursa.

Anunțuri

Despre Gabriel Ursan

Part-time blogger @GabrielUrsan.ro. Marketing & Development Manager for a group of companies in Romania. In love with everything digital. Happy husband & father.

Scrie un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Alege Inteligent

GSMRoShop.ro

GSMRoShop.ro

%d blogeri au apreciat asta: