GSMRo

Alege Inteligent

Castigatori consurs AliStore.ro


Iata ca a venit si momentul desemnarii castigatorilor concursului organizat de AliStore.ro impreuna cu GSMRo.ro. La cererea organizatorului, concursul a fost prelungit pana pe 1 februarie 2012. Datorita migrarii blogului GSMRo.ro pe un server dedicat am hotarat sa publicam abia astazi acest articol pentru a evita pierderea de date.

Inainte de a vedea tragerea la sorti realizata prin intermediul random.org, va invit sa va reamintiti detaliile de participare la acest concurs urmarind acest link. Din pacate, numarul minim de bloguri care trebuiau sa participe la concurs nu a fost atins, asa ca nu vom putea stabili un articol castigator. Vom trage doar la sorti castigatorii celor 2 vouchere in valoare de cate 50 lei fiecare.

Castigatori concurs AliStore.ro

Castigatori concurs AliStore.ro

Castigatorii voucherelor de 50 lei vor trebui sa contacteze AliStore.ro la sales@alistore.ro si la gabriel@gsmro.ro in termen de 5 zile pentru a intra in posesia premiilor. Vom trimite si noi un mail acestora in prealabil, dar in cazul comentariilor prin modulul Facebook nu putem vedea adresa de email.

Tragerea la sorti

Castigatorii sunt Pop Aurelia si Arsene Grig pe care dorim sa-i felicitam! Am tras la sorti si doi castigatori „de rezerva” in cazul in care castigatorii de drept nu isi vor revendica premiile. Acestia sunt Laurentiu si Georgiana.

Va multumim pentru participarea la concursurile de pe GSMRo.ro!

Reclame

Despre Gabriel Ursan

Part-time blogger @GabrielUrsan.ro. Marketing & Development Manager for a group of companies in Romania. In love with everything digital. Happy husband & father.

Un comentariu la “Castigatori consurs AliStore.ro

  1. Pingback: Retrospectiva saptamanii 30 ianuarie - 5 februarie 2012 | GSMRo

Scrie un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Alege Inteligent

GSMRoShop.ro

GSMRoShop.ro

%d blogeri au apreciat asta: