GSMRo

Alege Inteligent

Prima imagine cu BlackBerry 10 Superphone


BlackBerry a inteles ca trebuie sa faca o mutare importanta si iata ca a aparut o imagine cu BlackBerry 10 despre care se spune ca e un superphone. Compania RIM (Research In Motion) se afla intr-o situatie financiara mai dificila avand in vedere ca nu au reusit sa tina piept terminalelor care ruleaza pe sistemul de operare Android, iOS sau chiar Windows Phone. Totusi, se pare ca nu renunta si se indreapta catre noi orizonturi oadata cu demiterea celor doi presedinti.

BlackBerry 10, zvonit si sub numele de BlackBerry London isi propune sa schimbe radical ce oferea BlackBerry pana acum. Dupa cum observati si in imaginea de mai jos, pare a fi extrem de subtire, dar extrem de bine „inchegat„. In plus, se zvoneste ca va rula sistemul de operare BlackBerry 10 care va reprezenta un sistem de operare complet schimbat in bine. Un alt lucru pe care trebuie sa se concentreze cei de la BlackBerry este varietatea de aplicatii dedicate pentru sistemul lor de operare. Nu sunt asa de multe si nu stiu cat sunt de calitative. Spun asta referindu-ma prin comparatie la ceea ce ofera Android Market sau App Store.

BlackBerry 10 Superphone, cunoscut si sub numele de BlackBerry London

BlackBerry 10 Superphone, cunoscut si sub numele de BlackBerry London

In fotografia de mai sus observam ca se specifica despre BlackBerry 10 ca va avea o noua identitate: elegant, subestimat, precis solid si subtire. Mai citim ca va avea parte de o schimbare majora pe partea de interfata cu utilizatorul, o autonomie a acumulatorului si o eficienta de consum foarte buna, specificatii tehnice de top si aplicatii de calitate.

Totusi, fotografia de mai sus precum si informatiile despre BlackBerry 10 reprezinta momentan doar un zvon mai mult sau mai putin confirmat lansat de cei de la CrackBerry.com.

Voi ce parere aveti?

Anunțuri

Despre Gabriel Ursan

Part-time blogger @GabrielUrsan.ro. Marketing & Development Manager for a group of companies in Romania. In love with everything digital. Happy husband & father.

Scrie un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Alege Inteligent

GSMRoShop.ro

GSMRoShop.ro

%d blogeri au apreciat asta: