GSMRo

Alege Inteligent

LG Optimus 3D Max la MWC 2012


LG Electronics anunta noul terminal LG Optimus 3D Max, care va fi prezentat in cadrul World Mobile Congress 2012, la sfarsitul acestei luni, in Barcelona. Iata si comunicatul de presa ce contine caracteristicile tehnice ale lui LG Optimus 3D Max. Va invit sa citim impreuna si sa ne dam cu parerea ;).

Citez intregul comunicat de presa.

Comunicat de presă 

LG uimieşte din nou consumatorii cu noul Optimus 3D MAX la MWC 2012

LG Optimus 3D Max

LG Optimus 3D Max

Fără ochelari 3D, Optimus 3D Max aduce funcţii şi performanţă îmbunătăţite

Bucureşti, 22 februarie 2012 După smartphone-ul 3D lansat anul trecut, care nu necesita folosirea ochelarilor 3D, LG Electronics va prezenta Optimus 3D Max în cadrul Mobile World Congress 2012 (MWC). Cu o tehnologie 3D performantă şi un design mai slim, noul LG Optimus 3D Max oferă o experienţă 3D completă şi reprezintă un pas înainte pentru ecosistemele 3D.

„LG Optimus 3D Max a fost creat ca urmare a eforturilor constante ale companiei de a oferi  consumatorilor o experienţă de divertisment la cele mai avansate nivele,” a afirmat Dr. Jong-seok Park, preşedinte şi CEO al companiei LG Electronics Mobile Communications. „Lansarea terminalului Optimus 3D anul trecut a deschis o nouă eră pentru smartphone-uri, iar Optimus 3D Max este o dovadă clară a angajamentului LG faţă de divertismentul 3D portabil.”

LG Optimus 3D Max încorporează o serie de inovaţii şi oferă utilizatorilor funcţii îmbunătăţite, precum:

 • Cele mai avansate tehnologii oferă o performanţă reală mai puternică

LG Optimus 3D Max este un smartphone puternic atât în modul 2D, cât şi în 3D, oferind o experienţă deosebită de vizionare datorită ecranului special LG. Transferul de date se face acum la o viteză superioară HSPA+ de 21 Mbps. Funcţia LG Tag+ prin intermediul tehnologiei NFC (Near Field Communication) conferă beneficiarilor un plus de confort în utilizare. Beneficiile acestei funcţii includ schimbarile automate ale setărilor, prin crearea unor „tag-uri” predefinite care sunt personalizate pentru anumite moduri precum „modul pentru maşină”, „modul pentru birou” sau „modul silenţios”. În funcţie de locaţie, tag-urile predefinite modifică automat setarea telefonului, inclusiv conexiunea Wi-Fi, bluetooth, GPS sau volumul sunetului.

Alături de funcţiile inovative, utilizatorii vor beneficia în curând de funcţii adiţionale, care vor fi disponibile printr-un sistem specific, Maintenance Release, sau printr-o aplicaţie disponibilă pe LG SmartWorld (www.LGsmartworld.com). Aceste funcţii includ:

 • Convertor HD pentru a oferi calitate HD pe un televizor conectat prin MHL (Mobile High-Definition Link), în momentul convertirii în 3D a jocurilor în format 2D sau în timpul vizionării Google Earth;
 • Range Finder pentru a calcula distanţa dintre camera foto şi subiectul fotografiat, precum şi dimensiunile unui obiect prin triangulare;
 • Out-focusing Shot pentru a îmbunătăţi calitatea camerei mai mult decât procesarea imaginilor prin folosirea informaţiilor de profunzime a imaginii, ca în cazul altor smartphone-uri.
 • Funcţii 3D pentru un divertisment real, cu capacitate îmbunătăţită de conversie 2D-3D

Utilizatorii pot converti în 3D Google Earth, Google Maps sau alte itinerarii, folosind Convertorul 3D cu funcţii îmbunătăţite. Mai mult, fotografiile 3D sau filmele realizate cu Optimus 3D Max pot fi vizualizate într-un singur ecran în format 2D, prin utilizarea unei taste Hot Key poziţionată pe o latură a telefonului pentru a permite trecerea rapidă de la 2D la 3D. LG va continua să extindă conţinutul video, aplicaţiile şi jocurile compatibile cu Convertorul 3D disponibil în aplicaţia 3D Zone din LG SmartWorld.

 • Un design desăvârşit cu o formă mai slim şi o greutate redusă

Design-ul premiu al LG Optimus 3D Max se înscrie în angajamentul LG pentru cele mai fine detalii. Detaliile design-ului Optimus 3D Max au fost îmbunătăţite, păstrandu-se doar elementele esenţiale. Cu o grosime de doar 9.6 mm şi o greutate de 148 de grame, carcasa elegantă, metalică şi cu forme rotunde încorporează cele mai avansate funcţii 3D, precum şi cele mai utilizate funcţii 2D. Optimus 3D Max include icon-uri 3D în formă de cub, pe care utilizatorii le pot personaliza cu propriile fotografii prin funcţia Icon Customizer.

LG Optimus 3D Max va fi disponibil în Coreea începând cu luna martie şi va fi introdus treptat în alte tări europene. Un upgrade Android 4.0 Ice Cream Sandwich pentru versiunea Android 2.3 Gingerbread va fi disponibil la scurt timp după lansare.

Specificaţii:

 • Procesor 1.2GHz Dual-Core (OMAP4430)
 • Display: 4.3-inci 3D WVGA Display cu Corning® Gorilla® Glass 2
 • Memorie: 8GB Internal Storage, 1GB Internal Memory
 • Camera: 5.0 MP Dual-lens
 • OS: Android 2.3 Gingerbread
 • Batterie: 1,520 mAh
 • Altele: HSPA+ 21Mbps

Conexiune HDMI 2D/3D TV/Monitor până la 1080p via MHL

DNLA pentru conexiune wireless cu TV/PC (video 3D inclusiv)

NFC Full Support, LG Tag+

Despre primul LG Optimus 3D, adica P920, nu putem spune ca s-a bucurat de un real succes pe piata din Romania. A fost ceva mai deosebit si oamenii s-au cam ferit sa se inghesuie la el.

Despre LG Optimus 3D Max ce parere aveti? Credeti ca va avea mai mult succes decat modelul precedent?

Reclame

Despre Gabriel Ursan

Part-time blogger @GabrielUrsan.ro. Marketing & Development Manager for a group of companies in Romania. In love with everything digital. Happy husband & father.

Scrie un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la 22/02/2012 de în LG, Stiri, Telefoane mobile şi etichetată , , , .

Alege Inteligent

GSMRoShop.ro

GSMRoShop.ro

%d blogeri au apreciat asta: