GSMRo

Alege Inteligent

LG Optiumus 4X HD – primul smartphone cu procesor quad-core


Va invit sa cititi comunicatul de presa in care LG anunta LG Optimus 4X HD, primul smartphone cu procesor quad-core!

Comunicat de presă

Noul smartphone LG QUAD-CORE va fi lansat în cadrul MWC 2012

Bucureşti, 23 februarie 2012 – LG a prezentat astăzi primul smartphone cu procesor Quad-Core, LG Optimus 4X HD.  Îmbinând procesorul quad-core NVIDIA Tegra 3 de 1.5 GHz cu display-ul IPS True HD, noul LG Optimus 4X HD oferă o performanţă de PC.

„LG a lansat primul smartphone cu procesor Dual-Core cu exact un an în urmă, iar astăzi anunţăm o nouă referinţă,” afirmă Dr. Jong-seok Park, preşedinte şi CEO al companiei LG Mobile Communications. „Noul Optimus 4X HD nu este unic doar prin viteza nemaiîntâlnită, cât mai ales prin beneficiile aduse consumatorilor datorită experienţei HD multimedia pe un dispozitiv mobil.”

Procesorul NVIDIA Tegra 3 este singurul procesor mobil Quad-Core 4-PLUS-1 din lume creat pentru o performanţă multimedia avansată şi care foloseşte un al cincilea nucleu dedicat eficientizării bateriei pentru funcţii cu un consum mai redus precum standby activ sau playback pentru muzică. În momentul funcţionării la viteză maximă, unitatea de procesare grafică cu 12 nuclee (GPU) din Tegra 3 oferă o experienţă vizuală extraordinară şi o calitate a jocurilor asemenea consolelor.

Cu un disply IPS True HD, Optimus 4X HD oferă cea mai bună experienţă de vizionare la o rezoluţie ridicată, cu claritate şi fără distorsiuni ale culorilor. Optimus 4X HD include o memorie internă de 16 GB şi foloseşte cea mai nouă versiune Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Alături de performanţa puternică şi rapidă, Optimus 4X HD încorporează o cameră de 8 megapixeli, cu senzor BSI (Backside Illumination) şi bliţ LED, precum şi funcţii multimedia pentru a oferi utilizatorilor o experienţă multimedia completă.

Designerii LG au lucrat astfel încât look-ul smartphone-ului să nu fie mai prejos de performanţă. Cu o grosime de doar 8.9 mm, terminalul are un design slim cu finisaje şi materiale de calitate.

Mai multe informaţii despre Optimus 4X HD vor fi disponibile în curând.

Specificaţii:

  • Procesor Quad-Core 1.5GHz (NVIDIA Tegra 3)
  • Display IPS True HD de 4.7-inci (1280 x 720)
  • Memorie: 16GB eMMC şi 1GB LP DDR2
  • Cameră principală: 8.0MP cu senzor BSI şi cameră secundară:1.3MP
  • SO: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
  • Baterie: 2,150mAh

Intr-un alt comunicat de presa, LG anunta strategia de design pentru telefoanele mobile prezentate la Mobile World Congress 2012. Citez:

Comunicat de presă 

LG anunţă strategia de design pentru telefoanele mobile prezentate la MWC 2012

Noua serie de smartphone-uri elegante redefinesc filosofia LG pentru design 

Bucureşti, 23 februarie 2012 – LG Electronics (LG) prezintă noua strategie de design pentru a obţine poziţia de lider pe segmentul de smartphone-uri, prin lansarea unei noi identităţi de design, L-Style, în cadrul Mobile World Congress (MWC).

Noua identitate L-Style este definită de un design atemporal cu detalii mult mai bine definite pentru a diferenţia telefoanele LG de cele ale competitorilor. Poziţia LG de lider în materie de design a fost deja confirmată prin modele de succes, printre care seria de terminale Black Label, cu modelele Chocolate şi Shine.

„Desing-ul reprezinta unul dintre factorii principali pentru consumatori în momentul alegerii unui telefon mobil,” afirmă Dr. Jong-seok Park, preşedinte şi CEO al companiei LG Mobile Communications. „Pentru seriile de smartphone-uri pe care le-am lansat până în prezent am creat un design mai mult funcţional, dar prin L-Style ne întoarcem la filosofia fundamentală a companiei, aceea de a crea produse care completează perfect stilul de viaţă a consumatorilor.”

Filosofia de design L-Style are la bază cinci elemente estetice: Stilul modern, sub formă de pătrat pentru o utilizare confortabilă, Tehnologia Floating Mass pentru un aspect mai slim, un Layout dintr-o singură unitate pentru o aranjare mai intuitivă a tastelor, un Look armonios prin utilizatea accentelor metalice şi o Formă Slim care atrage privirile.

Caracteristicile L-Style vor fi prezentate în premieră prin cele trei noi smartphone-uri LG care vor fi dezvăluite în cadrul MWC. Modelul LG Optimus L3, cu un ecran de 3.2 inci, va fi lansat în Europa în luna martie. Alte două smartphone-uri vor fi lansate în prima jumătate a anului cu sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich: modelele Optimus L5 cu un ecran de 4.0 inci şi Optimus L7 cu un ecran de 4.3 inci.

Informaţii despre disponibilitatea pe piaţă şi despre specificaţiile tehnice pentru aceste trei modele de smartphone-uri vor fi prezentate în curând.

Pareri?

Anunțuri

Despre Gabriel Ursan

Part-time blogger @GabrielUrsan.ro. Marketing & Development Manager for a group of companies in Romania. In love with everything digital. Happy husband & father.

Scrie un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la 23/02/2012 de în LG, Stiri, Telefoane mobile şi etichetată , , , , , , .

Alege Inteligent

GSMRoShop.ro

GSMRoShop.ro

%d blogeri au apreciat asta: