GSMRo

Alege Inteligent

Prima tableta Nokia cu Windows 8 apare la sfarsitul lui 2012


Nu ar avea rost sa fim rautaciosi sa spunem ca ultimele aparatii ale celor de la Nokia au fost mult sub asteptari. Am vazut seria Lumia cu Windows Phone 7, care chiar a impresionat, era gura de oxigen necesara pentru cei de la Nokia, iar modelul N9 a fost un telefon foarte reusit din toate punctele de vedere, votat de multe bloguri GSM ca fiind cel mai bun telefon al anului. Acestea fiind zise, de ce nu ar incerca cei de la Nokia sa lanseze si o tableta, mai ales ca au un partener puternic in persoana celor de la Microsoft ?

Mergand pe aceasta idee cei de la Nokia au hotarat sa lanseze prima tableta Nokia cu Windows 8 in ultimul trimestru al acestui an. Fiind putin cam devreme sa vorbim despre aceasta tableta, nu prea avem nici foarte multe detalii despre aceasta.

In primul rand, ar trebui sa mentionam ca aceasta tableta nu va fi produsa in mod direct de catre cei de la Nokia, ci de Compal Electronics, care au fixat o prima transa de 200.000 de unitati pentru aceasta tableta. Eu zic ca este o suma destul de ok pentru o prima transa, dat fiind faptul ca noul iPad va avea cel mai probabil un succes imens.

Cel mai probabil vom avea o tableta de 10.1″ cu o rezolutie foarte buna din cate se spune, una care se va apropia destul de mult de ultima generatie de iPad. La nivel de procesor cel mai probabil va fi folosit Qualcomm SnapDragon S4, insa sunt ceva zvonuri care afirma ca poate aparea si un procesor Intel pe aceasta tableta, vom vedea cand ne vom apropia de lansarea oficiala, cand probabil vom afla si mai multe detalii despre aceasta.

O miscare buna a celor de la Nokia, ce credeti? Va potea ocupa o parte buna din piata sau va fi o dezamagire totala, cum sa intampla si cu prima generatie de Xoom ?

Anunțuri

Despre Gabriel Ursan

Part-time blogger @GabrielUrsan.ro. Marketing & Development Manager for a group of companies in Romania. In love with everything digital. Happy husband & father.

2 comentarii la “Prima tableta Nokia cu Windows 8 apare la sfarsitul lui 2012

  1. Pingback: O prima imagine cu Nokia Tab cu Windows 8 | GSMRo

  2. Postolachi Dumitru
    13/03/2012

    Astept cu nerabdare sa-i turez motoarele acestei tablete…

Scrie un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la 13/03/2012 de în Nokia, Tablete PC şi etichetată , , , , , , , , .

Alege Inteligent

GSMRoShop.ro

GSMRoShop.ro

%d blogeri au apreciat asta: