GSMRo

Alege Inteligent

Amazon va lansa 3 tablete noi in acest an


Amazon se pregateste sa lanseze in acest an 3 noi tablete cu care va mari seria Kindle, deja existenta. Personal nu stiu succesul pe care l-a avut Amazon Kindle Fire, dar mie mi-a parut o tableta slaba din toate punctele de vedere, nici la capitolul e-reading nu este ceea ce se vrea a fi, as prefera EvoBook 2, dar fiecare cu parerile lui asadar sa vedem ce surprize ne rezerva Amazon in continuare.

Dupa cum spun cei de la Amazon, vor pregati o tableta pentru fiecare segment de piata. Un lucru foarte bun as putea spune dar nu prea stim ce inseamna high end pentru cei de la Amazon. In principiu cea mai slaba tableta va fi asamblata de firma taiwaneza Hon Hai, in timp ce Quanta ( cei care au produs si Kindle Fire ) se va ocupa de tableta medie si de cea high end.

Avem si cateva specificatii tehnice ( nu prea multe si nici prea interesante ), cel mai probabil diferenta intre ele va fi facuta de dimensiunea si rezolutia ecranului pentru ca de acest aspect se leaga cei de la Amazon. Cea mai slaba si cea medie vor avea un display de 7 inch singura diferenta fiind rezolutia, 1024×600 pentru cea low end si 1280×800 pentru cea mid range.

Tableta pregatita pentru segmentul high end va fi mai mare decat celelalte, avand o diagonala de 8.9 inch si o rezolutie Full HD de 1920×1080.

Ce parere aveti despre noua serie de tablete pregatite de cei de la Amazon? Vor avea succes ?

Anunțuri

Despre Gabriel Ursan

Part-time blogger @GabrielUrsan.ro. Marketing & Development Manager for a group of companies in Romania. In love with everything digital. Happy husband & father.

Scrie un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la 30/03/2012 de în Tablete PC şi etichetată , , , , , , , .

Alege Inteligent

GSMRoShop.ro

GSMRoShop.ro

%d blogeri au apreciat asta: