GSMRo

Alege Inteligent

Un nou iPad cu diagonala de 7.85 inchi?


Am mai vazut si acum ceva vreme cateva zvonuri pe internet care anuntau o versiune mai mica a unui iPad, insa la aceea vreme nu le-am dat prea multa atentie, insa astazi a aparut o sursa, pe care eu cel putin o cred destul de credibila si anume John Gruber, care m-a facut sa privesc cu alti ochi aceasta stire si cred ca merita atentie.

Dar sa trecem la subiect, de cand a fost lansat primul model de iPad, Steve Jobs a anuntat cat de mult ii displac tabletele mai mici de 9.7″, considerand aceasta diagonala perfecta pentru o tableta. Dar acelasi Steve Jobs era si impotriva dividentelor care se vor oferi actionariilor in acest an, dupa cum a spus Tim Cook, deci numai e nici Apple ce a fost.

Altfel spus putem sa ne asteptam si la surprize din partea Apple. Se vorbeste ca in laboratoarele de testare ale celor de la Apple se afla un ” Mini iPad ” cu o diagonala de 7.85″. Dupa cum probabil era de asteptat nu prea avem multe informatii despre aceasta tableta. Stim doar ca nu avem partea de rezolutia noului iPad ci de o rezolutie de 1024×768 pixeli, la fel ca cea de pe primele doua modele, iPad si iPad 2.

Cum spuneam si mai sus, cei de la Apple nu au dat semne ca ar renunta la dimensiunile standard, 9.7″ pentru iPad si 3.5″ pentru iPhone, dar se pare ca ne putem astepta si la cateva abateri de la aceste dimensiuni.

Ce parere aveti despre acest zvon? Credeti ca va aparea in viitorul apropiat o varianta mai mica a tabletei Apple ? De ce credeti ca vrea Apple sa renunte la dimensiunea standard ?

Reclame

Despre Gabriel Ursan

Part-time blogger @GabrielUrsan.ro. Marketing & Development Manager for a group of companies in Romania. In love with everything digital. Happy husband & father.

2 comentarii la “Un nou iPad cu diagonala de 7.85 inchi?

  1. Soacra
    07/04/2012

    Tocmai fitele astea cu diagonale fixe…cum nu mai are nimeni ii faceau interesanti… Nu cred ca fac miscarea asta.

  2. Gabriel Ursan
    06/04/2012

    Eu nu cred acest zvon. Sincer :).

Scrie un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la 06/04/2012 de în Stiri, Tablete PC şi etichetată , , , , , , .

Alege Inteligent

GSMRoShop.ro

GSMRoShop.ro

%d blogeri au apreciat asta: