GSMRo

Alege Inteligent

Noi modele Blackberry: Curve 9220 si 9320


Dupa cateva saptamani de la lansarea lui Curve 9220 in India, Blackberry a lansat astazi in Ontario inca un model asemanator, Curve 9320 destinat de aceasta data pietii americane si cel mai probabil Europei. Trebuie precizat ca aceste 2 telefoane fac parte din categoria smartphone-urilor de buget din  portofoliul Blackberry, prin care RIM incearca sa isi redobandeasca popularitatea. Ambele telefoane au 512mb  RAM si 512 MB ROM (pentru instalarea aplicatiilor), conectivitate wifi, ecran de 2,44 inch cu rezolutia de 320x24o pixeli, Bluetooth 2.1, accelerometru, senzor de proximitate si o baterie de 1450mAh. Ecranul nu este touchscreen, existand celebrul trackpad optic, aspect care ajuta la mentinerea unui pret redus. Diferentele dintre cele doua telefoane sunt: camera de 2 mp la 9220 si de 3,15mp cu blit la 9320. In plus, fata de modelul mai ieftin 9220, versiunea 9320 are suport A-gps si conectivitate 3g, fata de 2g la 9220. Dezavantajul principal este rezolutia ecranului, aceeasi ca cea de pe Curve 8520, un telefon din 2009 si pentru unii utilizatori, absenta unui ecran tactil. Update-ul major nu este neaparat pe partea hardware ci pe software. Avem sistemul de operare Blackberry OS 7,1, ultima versiune RIM, care ofera o interfata schimbata, multe functii noi, printre care creare unui hot-spot portabil prin care putem imparti cu alte dispozitive conexiunea la internet, fara sa fie nevoie de conectarea la un calculator. O functie interesanta este „Parental Control” prin care se poate restrictiona accesul la anumite aplicatii si functii ale telefonului. Modelul 9220 va veni in 4 culori: roz, albastru, mov, alb si negru; iar pentru 9320 este anuntata doar varianta pe negru. Din varietatea de culori, cat si din prezenta controlului parental, cred ca Blackberry incearca sa intre si in zona copiilor, cu telefoane din gama ” My first smartphone„, deoarece un telefon pur business nu pare intotdeauna foarte atractiv. Eu consider ca Blackberry si-a dat in sfarsit seama ca business nu mai este sinonim tot timpul cu succesul in vanzari si spera sa isi revina cu aceste modele mai accesibile ca pret. Voi ce credeti ? Vor fi aceste modele un nou best-sell/best-deal, in continuarea lui Curve 8520 ?

Anunțuri

Despre Gabriel Ursan

Part-time blogger @GabrielUrsan.ro. Marketing & Development Manager for a group of companies in Romania. In love with everything digital. Happy husband & father.

Scrie un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la 09/05/2012 de în BlackBerry, Telefoane mobile, Telefoane mobile şi etichetată , , , , , , , , , , .

Alege Inteligent

GSMRoShop.ro

GSMRoShop.ro

%d blogeri au apreciat asta: