GSMRo

Alege Inteligent

Update Fruit Ninja pentru iOS


Cu ocazia aniversarii a 2 ani de la publicarea celebrului joc Fruit Ninja de catre dezvoltatorii australieni Halfbrick, acestia vor lansa pe 24 mai o noua versiune a jocului.

Vor fi introduse diverse upgrade-uri, pe care le vom putea cumpara folosind Starfruits, noile monede FruitNinja, prin care Halfbrick incearca sa isi mareasca profitul, deoarece similar jocurilor de pe Facebook, va trebui sa platim pentru a cumpara Starfruits.

Unele din noile moduri de joc sunt: Berry Blast, Peachy Time si Bomb Deflects . Sunt curios sa vad in ce vor consta…

De asemenea, Halfbrick ofera versiuni gratuite ale jocului. Tot ce trebuie sa facem este sa intram pe http://anniversary.fruitninja.com/ . Din pacate trebuie sa selectam tara de origine, iar Romania nu este in lista. Am selectat USA, dar din cate inteleg, codul promotional merge doar pentru tara selectata. Totusi, daca aveti un cont inregistrat in una din tarile din lista, initiativa Halfbrick este foarte buna.

Personal, sper ca acest update va fi aplicat cat mai repede si pe Android, WP7 sau Bada, dar Halfbrick nu a anuntat inca o data exacta a update-ului pentru celelalte platforme, tot ce stim este iOS-24 mai.

Oricum ar fi, Fruit Ninja este un joc must-have, cu update sau fara. Voi ce parere aveti despre noile optiuni ale jocului ?

 

Anunțuri

Despre Gabriel Ursan

Part-time blogger @GabrielUrsan.ro. Marketing & Development Manager for a group of companies in Romania. In love with everything digital. Happy husband & father.

2 comentarii la “Update Fruit Ninja pentru iOS

  1. Felix
    26/06/2012

    Prima versiune imi place foarte mult, nu stiam ca a aparut si V2, o sa o instalez si eu, cautam in google detalii despre joc si mi-a dat link-ul vostru

  2. Gabriel Ursan
    22/05/2012

    Mie mi-a plăcut enorm prima versiune. Este excelentă pentru jucat în avion :). iOS: 24 mai = în două zile testez :D!

Scrie un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la 22/05/2012 de în Aplicatii software, Apple, Jocuri şi etichetată , , , , , , , , , , , , .

Alege Inteligent

GSMRoShop.ro

GSMRoShop.ro

%d blogeri au apreciat asta: