GSMRo

Alege Inteligent

Ce jocuri de browser jucaţi pe telefon?


Jocurile de browser sunt jocurile online care se pot juca doar prin intermediul browserului de internet al computerului vostru şi în acest caz al smartphoneului vostru. În general, cam toate jocurile browser based solicită flash, iar utilizatorii de iPhone nu sunt foarte bucuroşi de acest lucru.

Ce jocuri de browser jucaţi pe telefon

De la Travian până la clasicul poker, am destui prieteni pe care îi văd că mai butonează un joc de browser şi acum, chiar dacă multitudinea de jocuri din magazinele de aplicaţii ar trebui să le satisfacă nevoile de joacă. În cazul în care vorbim de jocuri de noroc, observ că cei care se ocupă de astfel de siteuri vor să fie şi în buzunarul utilizatorilor de smartphone realizând aplicaţii dedicate care să le permită oamenilor să se joace fără probleme şi să aibă parte de experienţe mult mai bune decât în browser.

Spre exemplu, binecunoscutul site 888 poker are aplicaţie dedicată pentru Android, iar cei care sunt obişnuiţi să joace poker pe bani reali pe internet, pot să o facă destul de confortabil şi de pe telefon. Exemplele ar putea continua, dar vă las pe voi să întregiţi lista de jocuri browser based cu jocurile pe care le jucaţi voi de pe telefon, lăsând un comentariu în câmpul de mai jos.

Mulţi probabil se întreabă de ce am abordat acest subiect în condiţiile în care sunt destul de multe jocuri aparent mult mai bune şi cu o grafică de invidiat în magazinele de aplicaţii dedicate smartphoneurilor. Păi, cel mai mare avantaj al jocurilor browser based este că pot fi jucate de oriunde indiferent de dispozitiv. Dacă eu descarc Fruit Ninja pe un Android de exemplu şi vreau să continui acelaşi joc pe un computer sau pe un iPhone, nu pot. Trebuie să descarc jocurile respective separat şi să le joc separat. Cel puţin asta ştiu eu.

Voi ce părere aveţi?

Reclame

Despre Gabriel Ursan

Part-time blogger @GabrielUrsan.ro. Marketing & Development Manager for a group of companies in Romania. In love with everything digital. Happy husband & father.

Un comentariu la “Ce jocuri de browser jucaţi pe telefon?

  1. Tureac daniel
    22/01/2013

    Salut cine stie niste jocuri jmekere pc online ce nu necesita download? Multumesc anticipat.

Scrie un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la 17/07/2012 de în Jocuri, Software şi etichetată , , , .

Alege Inteligent

GSMRoShop.ro

GSMRoShop.ro

%d blogeri au apreciat asta: