GSMRo

Alege Inteligent

Outlook, acum si pe .com


Celebrul serviciu Hotmail oferit de Microsoft s-a transformat in Outlook.com . Pentru a va crea un cont, intrati pe http://www.outlook.com . Daca aveti deja un cont Hotmail/xBox il puteti folosi pe acesta .

De asemenea, daca aveti deja cont Hotmail,  va puteti crea o adresa @outlook.com astfel : Va autentificati folosind adresa @hotmail.com/@live.com, dati clic in drepta sus pe rotita de setari si selectati More email options. Din pagina care se va deschide dati clic pe update email adress si puneti ce adresa doriti . Atentie: nu va veti mai putea autentifica folosind vechea adresa, dar toate emailurile pe care le veti primi pe vechea adresa vor aparea in Outlook.

Dupa cum puteti observa, designul este schimbat, acesta apropiindu-se de programul Outlook pentru PC, si in opinia mea, se integreaza mai bine cu design-ul Windows 8. O problema este ca anumite parti ale meniul „Setari” nu au fost upgradate la noul design, astfel ca din cand in cand va veti mai intalni cu vechiul Hotmail.

Ca si in Hotmail, va puteti conecta conturile de pe diverse retele sociale si puteti conversa cu prietenii de pe Facebook direct din pagina Outlook.

Urmeaza ca Microsoft sa implementeza si apelurile Skype direct in browser, o functie pe care o astept cu nerabdare.

Am avut o mica surpriza, Outlook.com merge foarte prost in Google Chrome, spre exemplu nu apare imaginea de pornire. Astept sa imi ziceti daca GChrome-ul meu a luat-o razna, sau Chrome nu face fata HTML5-ului. (Partea ciudata este ca folosind browserul default pe s3 cu optiunea de vizualizare ca utilizator PC, outlook merge foarte bine ).

In schimb, folosind Internet Explorer 9, Outlook merge mai repede ca ymail sau gmail; interfata este foarte frumoasa si a fost un fresh Start bine-gandit.

Am constatat ca noile adrese @outlook.com merg si pe aplicatia Hotmail pentru Android, asa ca nu este o problema foarte urgenta crearea unei aplicatii pentru mobil.

Pe mine Outlook. com m-a facut sa dau din nou importanta serviciului de email de la Microsoft si chiar imi place. Mai jos, videoclipul de prezentare al dezvoltatorilor : 

Voi ce parere aveti ? Veti folosi Outlook.com ?

Anunțuri

4 comentarii la “Outlook, acum si pe .com

 1. Xantes
  03/08/2012

  Care are fi motivul pentru care doar cel mai vechi din cele trei conturi ale mele a fost transferat pe Outlook.com si nu si celelalte doua, mai noi?!

  • ioansuhov
   03/08/2012

   Ai incercat sa intri pe outlook.com si sa introduci vechea adresa?

   • Xantes
    04/08/2012

    Folosesc aceeasi pagina de log-are pentru toate 3 conturile si doar pentru unul – cel mai vechi – sunt directionat in pagina cu noul look din Outlook.com. Si celelalte doua, dupa log-are raman in aceeasi pagina veche, de dinainte.

    • ioansuhov
     04/08/2012

     Ai conturile conectate intre ele? Adica ai o adresa principala si 2 secundare? Daca nu, incearca sa intri in setari la edit email si sa schimbi din @hotmail in @outlook. Vei primi in continuare mailuri si pe adresa @hotmail, dar nu te vei putea autentifica decat cu @outlook . Daca nici asa nu merge, ma gandesc ca s-ar putea ca tranzitia la outlook sa fie treptata, incepand cu adresele mai vechi.

Scrie un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Alege Inteligent

GSMRoShop.ro

GSMRoShop.ro

%d blogeri au apreciat asta: