GSMRo

Alege Inteligent

Avem magazin online de telefoane mobile şi accesorii! Se numeşte GSMRoShop.ro!


Cu bucurie dorim să vă anunţăm că GSMRo nu se opreşte aici. Brandul GSMRo va străluci cu mândrie şi în magazinul online GSMRoShop.ro care se va deschide mâine (sâmbătă, 06.10.2012) la ora 12:00.

Unii probabil aşteptau de multă vreme acest lucru (mulţumim tuturor pentru mesajele de încurajare), iar alţii probabil nu ne acordă deocamdată prea multe şanse considerând că suntem doar o nouă picătură într-un mare ocean.

Şi blogul GSMRo era doar o nouă picătură într-un mare ocean atunci când l-am lansat, dar iată câ în momentul său de glorie maximă (începutul anului 2012) se afla pe locul 1 în categoria blogurilor de IT româneşti, conform trafic.ro. Am ajuns acolo pentru că toţi cititorii noştri au apreciat calitatea articolelor noastre şi disponibilitatea noastră faţă de problemele sau întrebările lor.

Vom da tot ce e mai bun şi la GSMRoShop.ro!

Afla cum devii client GSMRo GOLD

GSMRo.ro rămâne blog de telefonie mobilă şi tehnologie ca şi până acum, exact cum scriam şi în acest articol de pe blogul personal.

GSMRoShop.ro devine magazinul oficial GSMRo.

Sâmbătă, 06.10.2012, începând cu orele 12:00, blogurile partenere GSMRo vor publica comunicatul de presă ce va marca lansarea oficială a magzinului online de telefoane mobile GSMRoShop.ro.

Promoţii de deschidere

Aşa cum îi şade bine unui magazin online care îşi propune să aibă succes, vom avea şi câteva promoţii de deschidere care sperăm să vă încânte.

Transport gratuit la primele 100 de comenzi!

Transport gratuit pentru primele 100 de comenzi

Indiferent de ce cumperi sau cât cumperi transportul e gratuit la primele 100 de comenzi. Nu contează valoarea acestora. Poţi comanda şi de 50 lei că tot vei avea parte de transport gratuit. Anunţăm pe Facebook.com/GSMRo.ro când am atins cele 100 de comenzi aşa că stai cu ochii pe noi.

Samsung Galaxy Pocket la 399 lei!

Samsung Galaxy Pocket la 399 lei

E o promoţie de lansare, deci stocul este foarte mic pentru acest preţ.După epuizarea acestui stoc să oferim telefonul cu un preţ la fel de competitiv, uşor peste 400 lei. Dacă ai apucat să-l comanzi la 399 lei garatăm că ţi-l livrăm la preţul ăsta, nu-ţi face griji.

Poţi deveni client GSMRo SILVER pe viaţă!

Devii client GSMRo SILVER

Primii 500 de clienţi care comandă de peste 500 lei de pe GSMRoShop.ro devin clienţi GSMRo SILVER pe viaţă şi beneficiază de discount permanent. Eu zic că asta e o oportunitate bună să-ţi cumperi de la noi ce aveai oricum de gând să-ţi cumperi în materie de telefonie mobilă. Preţuri bune avem, stocuri avem, brandul GSMRo nu-i de azi de ieri pe piaţă aşa că ai toate motivele să o faci. Mai multe detalii despre promoţiile speciale GSMRoShop.ro puteţi citi aici.

Nokia Asha 311 la super preţ!

Ştiu că auziţi mereu super preţ în sus, super preţ în jos şi că toţi comercianţii au super preţuri! Daţi-ne voie să venimi şi noi cu un super preţ pentru modelul Nokia Asha 311 începând de săptămâna viitoare. Răbdare, departamentul nostru de aprovizionare negociază intens cele mai bune preţuri pentru voi ;)!

Vă aşteptăm pe GSMRoShop.ro!

Anunțuri

Despre Gabriel Ursan

Part-time blogger @GabrielUrsan.ro. Marketing & Development Manager for a group of companies in Romania. In love with everything digital. Happy husband & father.

7 comentarii la “Avem magazin online de telefoane mobile şi accesorii! Se numeşte GSMRoShop.ro!

 1. dameno
  06/10/2012

  Imi place magazinul, faceti o pagina de facebook dedicata magazinului. Ce sa mai spun, va urez mult succes.

 2. Suhov Valentin
  06/10/2012

  Va doresc multe ”succesuri” !

 3. Pingback: Avem magazin online de telefoane mobile şi accesorii! Se numeşte … | Promotii Magazine

 4. nytro3
  06/10/2012

  Sa aveti spor si cat mai multe comenzi! 😉

 5. Pingback: Se deschide GSMRoShop.ro « Gabriel Ursan

Scrie un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Alege Inteligent

GSMRoShop.ro

GSMRoShop.ro

%d blogeri au apreciat asta: