GSMRo

Alege Inteligent

Lg Nexus 4 e oficial


Dupa numeroase zvonuri, Amit Gujral sef al departamentului de Planificare a Tehnologiei Mobile LG, a confirmat lansarea viitorulului model Google Nexus care de aceasta data nu va mai fi produs de Samsung. Tot el a confirmat ca acest telefon va fi prezentat in evenimentul Google de pe 29 octombrie : http://gsmro.ro/2012/10/19/google-trimite-invitatii-pentru-un-eveniment-android-pe-data-de-29-octombrie/ .

Din specificatiile oficiale amintim: ecran de 4,7 inch HD 1280 x 768, 2 GB RAM, procesor quad core la 1,5 ghz, memorie de stocare de 8/16 GB (si suport pentru card MicroSD) si o camera foto de 8 mp ce va filma, cu siguranta, FullHD.

Surpriza este sistemul de operare. Daca abia acum unele telefoane au inceput sa primesca Android 4.1 Jelly Bean, se pare ca Google va lansa sistemul Android 4.2 prin acest model Nexus si cu ajutorul unei tablete Samsung despre care nu se cunosc foarte multe detalii in prezent.

In acest moment nu a fost confirmata denumirea sistemului Android 4.2, dar zvonurile tind spre denumirea „Android Key Lime Pie” (tarta cu crema de lamaie). Ce asteptari aveti de la Android 4.2 ?

Anunțuri

Scrie un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Alege Inteligent

GSMRoShop.ro

GSMRoShop.ro

%d blogeri au apreciat asta: