GSMRo

Alege Inteligent

Tocmeli.ro


Destul de curand am observat in blogul romanesc un nou site destinat vanzarii de produse din toate categoriile: de la telefoane mobile, calculatoare si camere foto la produse de mobila si chiar automobile 🙂 . Exact aceasta diversitate mi s-a parut interesanta, nu este axat doar pe anumite produse.

Ceea ce este de remarcat pe langa alte site-uri de acest tip este ideea de magazin in magazin; exista site-ul principal:   Tocmeli.ro cu produse in prim-plan si categoriile de produse, dar daca doriti sa vindeti mai mult decat ocazional dintr-o anumita categorie, va puteti crea un magazin online.

Mi-am facut si eu un cont pentru a vedea cum se desfasoara crearea unui magazin. Intrati aici: http://www.tocmeli.ro/deschide-magazin si creati-va un cont. Procedura de inregistrare este foarte simpla, puteti chiar opta pentru a va inregistra folosind informatiile din contul de Facebook. In momentul in care dorim sa ne facem un cont, suntem informati ca „Putem vinde orice, de la produse electronice noi sau second-hand pana la diverse servicii, cu conditia sa nu fie ilegale”. Dupa ce ne inregistram, putem vinde produse ca utilizatori sau putem deschide un magazin. Nu aveti nevoie de cunostiinte avansate deoarece site-ul va ghideaza pas-cu-pas. Trebuie doar sa incarcati produsele, sa alegeti cum vreti sa le vindeti: la pret fix sau sub forma unei licitatii cu un pret minim, ce creste in functie de cati utilizatori sunt interesati de acel produs.

O alta caracteristica interesanta a lui Tocmeli.ro este posibilitatea vanzatorilor de a contribui pe un blog cu articole diverse, ce nu fac neaparat publicitate la un anumit produs. Desigur ca aceste articole pot sa si creasca numarul de vanzari ale unui utilizator deoarece popularizeaza un anumit subiect, o anumita categorie de produse care poate ca nu v-a interesat pana acum . Personal, cred ca prin simplul fapt ca un utilizator isi da silinta de a scrie un articol cat mai bun, merita sa beneficieze de aceasta publicitate indirecta. Puteti sa aruncati o privire 🙂 aici: http://www.tocmeli.ro/blog

In categoriaAnunturi Telefoane Mobile am intalnit atat oferte de schimb a unui model de telefon cu altul, de vanzare Second Hand sau de vanzare a unor produse noi.

Site-ul este abia la inceput, avand doar 1 luna de viata 🙂 , dar prin numeroasele optiuni si gradul sporit de interactivitate cred ca va deveni un nume cunoscut in sfera online din Romania. Nu aveti nimic de pierdut daca va creati un cont pe Tocmeli.ro .

Reclame

Scrie un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la 24/10/2012 de în Altele, Diverse, Internet şi etichetată , , , , , , , .

Alege Inteligent

GSMRoShop.ro

GSMRoShop.ro

%d blogeri au apreciat asta: