GSMRo

Alege Inteligent

Android 4.2 Jelly Bean


Prin Samsung Nexus 10 si LG Nexus 4, Google a lansat noua versiune a sistemului Android, ajunsa la 4.2, dar care se numeste tot Jelly Bean (fiind mai mult un update foarte important, decat o versiune complet noua). Exista numeroase imbunatatiri (pe care le vom prezenta mai jos), dar trebuie tinut cont de faptul ca in afara cazului in care nu detineti un telefon din gama Nexus, update-urile oferite de producatori pot sa difere (mai mult sau mai putin) .

Conturi multiple pe tablete

Versiunea 4.2 ofera posibilitatea existentei a mai multe conturi (doar pe tablete) cu aplicatii diferite si optiuni personalizate, conturi ce sunt independente unul de altul.

Photo Sphere

Probabil sunteti familiarizati cu fotografia panoramica pe Android. Photo Sphere o aduce la un nivel mai complex, putem realiza imagini complexe, miscand telefonul in mai multe directii : SUS, JOS, STANGA, DREAPTA (fata de 4.1 unde fotografia era oarecum fixata pe orizontala).

Google Now imbunatatit

Asistentul vocal Google Now este integrat mai bine, putand descarca mai multe informatii de pe GMAIL, poate cauta stiri intr-un mod mai detaliat si multe alte optiuni din aceasta categorie (dar care nu sunt inca disponibile la nivel global).

Tastatura imbunatatita

Tastatura suporta acum gesturi de tip SWYPE, ce permit glisarea peste litere si introducerea cuvintelor mai rapid. Peste acest mod de introducere, a fost adaugata si deja-cunoscutul mod de predictie a cuvintelor sau recunoasterea vocala offline.

Streaming Wireless

Chiar daca multe telefoane aveau deja aceasta functie, Google a introdus redarea de continut wireless HD direct in sistem,  fara sa mai fie necesare alte aplicatii.

Widget-uri la alt nivel

Daca pana acum widget-urile puteau fi adaugate doar pe ecran, acum se pot adauga si pe ecranul de blocare. Ramane de vazut daca producatorii cu telefoane ce ruleaza Android cu interfata personalizata (ex: Htc Sense) vor primi aceasta optiune.

Daydream

Daydream este o aplicatie de tip screensaver ce integreaza atat fotografii personale, cat si cele mai noi stiri din aplicatia Google Currents.

Cum vi se pare noua versiune de Android ? Ce v-ati mai fi dorit ?

Anunțuri

Un comentariu la “Android 4.2 Jelly Bean

  1. gilbert
    08/11/2012

    O sa I’l incerc pe sg2-ul meu numai daca are comenturi pozitive!!!

Scrie un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Alege Inteligent

GSMRoShop.ro

GSMRoShop.ro

%d blogeri au apreciat asta: