GSMRo

Alege Inteligent

Samsung Galaxy S2 Plus


In cadrul CES (Consumer Electronics Association) Samsung nu a prezentat multe produse noi, astepand probabil Mobile World Congress sau pregatind un eveniment special. Totusi, trebuie sa il mentionam pe S2 Plus, varianta imbunatatita a lui S2.

In primul rand, trebuie sa ne intrebam: de ce inca un telefon ? Exista S3 Mini, spre exemplu, ce rost il mai are s2 Plus ? Raspunsul este usor de dat: design-ul. Publicul a apreciat foarte mult design-ul lui S2, iar S3 a fost considerat de anumite persoane ca fiind o dezamagire din punct de vedere estetic. Astfel, Samsung a hotarat sa lanseze un telefon asemanator cu S2 ce ruleaza un soft asemanator cu S3.

Samsung I9105 Galaxy S II Plus ruleaza sistemul Google Android versiunea 4.1.2 Jelly Bean cu interfata Nature UX . Din punct de vedere hardware intalnim un chipset cu procesor dual-core Cortex-A9 la 1.2GHz,  placa video Broadcomm,  1GB de RAM, ecran de 4.3″ WVGA Super AMOLED Plus, camera foto frontala de 2 mp, camera foto secundara de 8mp (ce ofera acum posibilitatea de a face poze instant, ca pe samsung s3), wifi, 3 g, memorie de doar 8 GB fata de 16 pe modelul normal de S2 (plus suport pentru card micro SD) si chip NFC (optional, vor exista modele cu si fara NFC).samsung-galaxy-s-ii-plussamsung-galaxy-s-ii-plus-phone-0

O alta modificare este la nivelul carcasei, mai exact materialul din care este realizata este acelasi plastic ca cel de pe Samung Galaxy S3. Samsung Galaxy S2 Plus va veni in 2 culori: ALB (Chic white) si Albastru (Dark blue).

Ce parere aveti ? Nu sunt cumva prea multe modele si variante de telefoane lansate de catre Samsung ? Sau este mai bine sa ai de unde alege ? 

Anunțuri

Scrie un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Alege Inteligent

GSMRoShop.ro

GSMRoShop.ro

%d blogeri au apreciat asta: