GSMRo

Alege Inteligent

Am scăzut preţurile la telefoane!


Astăzi tocmai a fost făcută o scădere importantă de preţuri la telefoanele din oferta magazinului online GSMRoShop.ro.

Practic, a fost reanalizat stocul şi ofertele, iar preţurile au fost ajustate astfel încât magazinul GSMRoShop.ro de telefoane mobile şi accesorii GSM să se afle pe locuri fruntaşe în comparatoarele de preţuri, unelte pe care din ce în ce mai multe persoane le folosesc atunci când vor să cumpere ceva de pe internet.

La preţurile foarte bune se adaugă experienţa grupului de companii Agress Business, grup care activează în piaţa GSM de mai bine de 14 ani.

wpid-gsmro-2.jpegGSMRoShop.ro este conceput astfel încât să extindă şi în mediul online activitatea offline a grupului Agress Business, activitate desfăşurată în prezent în magazine din ţară aflate în oraşe precum Galaţi, Brăila, Tecuci, Bârlad, Tulcea, Iaşi şi Focşani.

În 2013 există planuri mari pentru GSMRo şi tot ce înseamnă acest brand. De la un proces de rebranding, până la îmbunătăţirea platformei online folosite, integrarea mai multor servicii, îmbogăţirea portofoliului de produse şi mărirea echipei.

Această scădere masivă de preţuri este o acţiune de marketing menită să atragă atenţia cumpărătorilor online şi asupra altor magazine de telefoane mobile şi accesorii GSM aflate pe piaţa din România. Cele mai puternice magazine online care acoperă şi această nişă au şi competitori serioşi care pot reprezenta de cele mai multe ori o variantă demnă de luat în calcul, atât prin prisma preţului, cât şi prin prisma stocurilor, posibilităţilor de livrare rapidă (oriunde în România, inclusiv în sate), flexibilităţii, consultanţei, condiţiilor de garanţie şi condiţiilor de retur conforme cu toate legile române în vigoare.

În plus, o scădere generală de preţuri poate fi o bună oportunitate pentru alegerea unui cadou de 1 martie sau 8 martie, pentru că aceste sărbători se apropie cu paşi repezi.

Alege Inteligent – Alege GSMRoShop.ro

Anunțuri

Despre Gabriel Ursan

Part-time blogger @GabrielUrsan.ro. Marketing & Development Manager for a group of companies in Romania. In love with everything digital. Happy husband & father.

4 comentarii la “Am scăzut preţurile la telefoane!

 1. dorin
  20/04/2013

  salut,am un samsung galaxi note 2 si am descarcat un joc,real rancing 3 si cand joc 3-4 curse mi se incalzeste telefonul..e normal?
  Răspunde

 2. Gadgeturi
  25/02/2013

  Foarte bun articolul ! Echipa de la magazinul online http://www.fancumparaturi.ro/ te sustine si iti va sustine blog-ul intotdeauna ! Iti multumim !

 3. autocolant
  25/02/2013

  Site-ul pare ok…

 4. Octavian
  21/02/2013

  Ati scazut preturile si … v-a cazut site-ul!!!
  Revenim…

Scrie un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Alege Inteligent

GSMRoShop.ro

GSMRoShop.ro

%d blogeri au apreciat asta: