GSMRo

Alege Inteligent

Tu ce vrei să schimbi primăvara asta?


samsung-galaxy-s4-8A venit primăvara și odată cu ea începe și curățenia de primăvară. Acesta este momentul în care cei mai mari gospodari încep să facă schimbări majore în „curtea” lor și caută să scoată la vedere cele mai deosebite lucruri de care dispun.

Cam așa se întâmplă și cu Samsung Galaxy S4. A început să pozeze pentru toți distribuitorii de telefonie mobila, care în această perioadă au adus în Romania cel mai râvnit obiect, din acest an.

Şi pentru că tot veni vorba de poze, această mica vedeta oferă o experiență unică, lăsând utilizatorului posibilitatea de a face 2 poze simultan, folosind atât camera din spate, de 13 MP, cât și cea din fata, de 2 MP.

În curând vine 1 Mai și ar fi păcat să te întâlnești cu prietenii tăi și fiecare dintre voi să își folosească Smartphone-ul pentru a se juca de unul singur sau pentru a asculta muzică în caști. S4 vine cu soluția salvatoare.

Te conectează cu toți prietenii tăi prin wireless și vă învață cum să petreceți timpul împreună. Vă veți juca on-line iar dacă vreți, puteți da chiar și o petrecere de care să audă toți vecinii. Tot ce trebuie să faceți este să conectați telefoanele pentru a avea un sistem audio care va îmbunătăți calitatea sunetului.

Pe lângă toate aceste noutăți, S4 vine la pachet și cu îmbunatățirea funcției Smart Stay. Imaginează-ți că atunci când îți urmărești filmul preferat și ești implicat trup și suflet în pielea personajului principal, cineva sună la ușă și în loc să pierzi momente importante din film, până pui tu pauză, S4 face asta pentru tine, exact în momentul în care ai luat ochii de la film.

Acest telefon este tot ce ai nevoie, încât ai putea începe deja să crezi că este cel mai bun lucru din viaţa ta. Este special creat pentru ați acorda toată atenția de care ai nevoie.

Acum că ai avut timp să te gândești. Poți spune ce vrei să schimbi primăvara asta?

Reclame

3 comentarii la “Tu ce vrei să schimbi primăvara asta?

 1. Adela Lynn
  20/05/2013

  Următorul device așteptat intens de la compania sud-coreeană este Galaxy Note III care se spune că ar integra un display de 5.9 inch și lansarea ar avea loc în mod tradițional la IFA Berlin 2013. Bănuiesc că și phabletul Samsung se va bucura de mare priză la public și va fi vândut în milioane de unități. Galaxy S4 în doar câteva zile depășise 4 miloane unități. Nu-mi amintesc niciun alt smartphone Android cu asemenea priză la public. Ar mai fi iPhone-ul de la Apple și cam atât. Samsung a știut să crească frumos de la an la an. Au început timid cu Samsung Galaxy S, S II s-a distanțat de concurență și Galaxy S III a impus respect. Apropo, Galaxy S III a avut nevoie de 50 de zile spre a atinge pragul a 10 milioane unități.

 2. cantare electronice
  07/05/2013

  O primavara fara griji!

 3. pop liviu
  23/04/2013

  pai vreau sa imi schimb telefonul dar nu imi permit deoarece nu am bani, as vrea sa imi iau o tableta dar nu imi pot permite ca nu am bani, totul se invirte in jurul banilor

Scrie un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la 23/04/2013 de în Telefoane mobile şi etichetată , , , , , , , , .

Alege Inteligent

GSMRoShop.ro

GSMRoShop.ro

%d blogeri au apreciat asta: