GSMRo

Alege Inteligent

Ce cauți când îți achiziționezi un telefon nou?


De fiecare dată când ți se înțeapă puțin telefonul, te gândești că în curând iți vei cumpăra unul nou, cu cele mai noi dotări și posibilitatea de a avea cel mai nou sistem de operare de pe piață și bineînțeles, cele  mai noi aplicații. Cam așa se întâmplă și atunci  când vezi un telefon mai bun în mâna unui prieten.

Și începi să îți creezi în minte imaginea celui mai bun  telefon la care visezi. Cu ce începi?

Normal, că vei începe cu accesul la internet, și nu de pe cartelă, ci wireless. Te vei gândi să fie cu touch screen, pentru că asta e la modă. Apoi la aplicații, la memorie și la cameră, care să aibă bliț.

Iar în ultimul rând te vei gândi la culoare și la model. Am lăsat modelul la urmă pentru că este greu să te decizi când ai posibilitatea să alegi între Samsung, iPhone, Black Berry sau HTC.

alege inteligent

Abia după ce te hotărăști ce vrei de la telefon, începi să îți faci bugetul. Acesta poate fi :

  •  suficient. În acest caz mergi liniștit la calculator și cauți telefonul ideal. Mă gândesc că îl vei comanda de pe net, pentru că  ai de unde alege prețuri mai accesibile, poți citi despre diverse magazine on-line și îți poți face o idee de unde să îl comanzi, iar pentru un mic cost de transport îți ajunge direct acasă, prin curier, fără să te mai deplasezi tu, mai ales că va veni căldura și nu vrei sa te plimbi pe străzi.
  • sau poate fi mai mic decât îți trebuie. În acest caz, lucrurile devin interesante. Vei merge în fața calculatorului, vei începe să faci comparații de prețuri și te vei gândi la trei posibilități: fie vei alege un telefon asemănător cu cel pe care ți-l doreai, fie vei merge la magazin să îți faci un abonament, dar în cele mai multe cazuri soluția „câștigătoare” este să mai aștepți să mai strângi niște bani.

Ultima soluție este cea mai riscantă pentru că, de cele mai multe ori, vei ajunge să rămâi fără acei bani pe care îi aveai și cu același telefon.

Sau poate ești mai responsabil și vei reuși să îți strângi banii de care ai nevoie și vei avea cel mai super-mega-extra-nou telefon.

Eu sunt de părere că cel mai important este să știi ce îți dorești și cât de mult, pentru că soluții cu siguranță sunt.

Acestea fiind spuse, tu ce cauți la un telefon nou?

Anunțuri

Scrie un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la 28/05/2013 de în Diverse şi etichetată , , , , , , , .

Alege Inteligent

GSMRoShop.ro

GSMRoShop.ro

%d blogeri au apreciat asta: