GSMRo

Alege Inteligent

Samsung Wave revine in forta


Daca tot a anuntat de curand lansarea a 3 telefoane noi cu Android, Samsung a anuntat si lansarea a 3 telefoane din seria Wave cu sistem de operare Bada 2.0. Vorbim despre Samsung Wave Y, Samsung Wave M si Samsung Wave 3, iar daca ati citit articolul cu clasificarea telefoanelor Samsung in functie de literele din denumire, veti putea sa va formati o opinie despre aceste telefoane.

[singlepic id=22 w=560 h=560 float=center]

Samsung Wave Y S5380 este un smartphone cu sistem de operare Bada dedicat celor care vor sa faca primul pas catre notiunea de smartphone si catre notiunea de touchscreen. Litera Y clasifica acest model in categoria de Entry Level, iar ca si specificatii tehnice putem enumera ecranul de 3.2 inchi, camera foto de 2MP cu LED flash, procesorul de 832 MHz si acumulatorul de 1200 mAh. Pretul cu siguranta va fi destul de mic.

[singlepic id=21 w=560 h=560 float=center]

Samsung Wave M S7250 este un smartphone dedicat comunicarii prin intermediul tuturor mijloacelor existente in acest moment. Va avea preinstalata aplicatia ChatON de la Samsung ce este menita sa concureze cu aplicatii gen WhatsApp Messenger. Printre dotarile tehnice se numara ecranul de 3.65 inchi, camera foto de 5MP cu LED flash, autofocus, geo-tagging, procesor de 832 MHz si acumulator de 1350 mAh. Pretul nu va fi probabil unul exagerat, dar nici nu vom putea spune ca va fi un telefon ieftin. Tot ce e posibil sa-l vedem in viitor prin ofertele vreunui operator de telefonie mobila din Romania.

[singlepic id=20 w=560 h=560 float=center]

Samsung S8600 Wave 3 este cel mai puternic smartphone cu sistem de operare Bada din acest moment si va fi lansat in acelasi timp cu celelalte 2 telefoane de care v-am povestit mai sus. Procesorul de 1.4 GHz nu e deloc de neglijat. In plus, va fi dotat cu un display Super AMOLED de 4 inchi la fel ca SGS2. Vom regasi preinstalata aplicatia ChatON pe care Samsung observ ca vrea sa o promoveze destul de mult si vom mai putea numara dotari tehnice precum memoria interna de 3GB, camera foto de 5MP cu LED flas si multe alte tehnologie necesare fotografierii de calitate, capacitatea de a filma HD si acumulatorul de 1500 mAh.

Toate cele 3 modele au fost anuntate de Samsung pentru lansare pana la sfarsitul anului 2011. Cu siguranta vor fi prezente pe standul Samsung de la IFA 2011 din Berlin, Germania. In plus, mai pot spune ca toate cele 3 modele vor avea tehnologia NFC (Near Field Communication) implementata, dar utilizarea acesteia va depinde si de operatorul de telefonie mobila.

Despre sistemul de operare Bada putem spune ca e un sistem de operare creat si dezvoltat de Samsung pentru a fi implementat pe anumite telefoane Samsung. La baza are Linux si dupa cum puteti observa seamana mult cu Google Android :).

Despre Gabriel Ursan

Part-time blogger @GabrielUrsan.ro. Marketing & Development Manager for a group of companies in Romania. In love with everything digital. Happy husband & father.

Un comentariu la “Samsung Wave revine in forta

  1. Pingback: Samsung Galaxy Tab 7.7 | GSMRo

Scrie un comentariu!

Alege Inteligent

GSMRoShop.ro

GSMRoShop.ro